Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care sunt cele mai importante site-uri auto cu masini second hand din Germania

Care sunt cele mai importante site-uri auto cu masini second hand din Germania

site-uri auto cu masini second hand din Germania

Dacă vrei să cumperi o maşină din Germania, ar trebui să ştii care sunt cele mai bune siteuri pe care să te uiţi! Redacţia.ro îţi prezintă care sunt cele mai folositoare adrese web de profil.

Cele mai bune siteuri cu mașini din Germania

Germania este țara preferata românilor pentru a cumpăra o mașină, fie ea și la mâna a doua. Sunt mulți care optează pentru a cumpăra autoturisme de acolo, iar cei care cunosc limba din această țară au desigur un avantaj fiindcă pot negocia mai bine. Trebuie să fiți totuși foarte atenți atunci când călătoriți în altă țară cu scopul de a lua o mașină pentru că unele mașini pot fi impecabile din punct de vedere al aspectului să aibă multe dotări dar să nu meargă sau să aibă diferite defecte.

Chiar și așa, sunt destul de puține cazuri în care au fost eșecuri mașinile din Germania.

Dacă avem câteva cunoștințe auto putem să ne alegem singuri fie vehiculul pe care îl dorim. Slavă cerului că pe internet există mai multe siteuri de specialitate unde sunt prezentate diverse modele și prețuri și oferte pe care le putem analiza de acasă înainte de a porni în vreo călătorie.

Pe ce siteuri să te uiți dacă vrei o mașină din Germania

Unul dintre cele mai bune siteuri este autouncle.de, unde găsim peste 2 milioane de mașini dintre care putem alege. Multe de aici sunt noi, dar există și variante second-hand. Trebuie să ai un buget între 5.000 și 10.000 de euro.

Pe Auto.meinestadt.de sunt peste un milion de mașini puse la vânzare, multe dintre acestea fiind noi. Mașinile la mâna a doua sunt puține aici.

Mobile.de este un alt site pe care ar trebui să îl iei în considerare dacă vrei o mașină din Germania. Sunt milioane de anunțuri aici, pentru mai toate buzunarele.

Un al site web important este ebay-kleinazeigen.de, unde vom găsi circa 500.000 de anunțuri, prețurile fiind mult mai accesibile decât pe celelalte siteuri menționate anterior. Aici vom găsi, probabil, mașini cu mulți kilometri, dar ceva mai ieftine.

Quoka.de este siteul cu cele mai puține anunțuri, dar totuși un număr enorm: este vorba despre 300.000 de mașini puse la vânzare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: