Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cât costă o vacanță în Insulele Bahamas

Cât costă o vacanță în Insulele Bahamas

Cât costă o vacanță în Insulele Bahamas

Bahamas este o destinație exotică de călătorii și nu este nici cea mai ieftină. Totuși, dacă ești decis să mergi să vizitezi locurile de pe această insulă, iată ce trebuie să știi înainte de a pleca la drum!

Cât costă, de fapt, o vacanță în Bahamas

Este o destinație exotică, iar, de obicei, pentru o astfel de experiență trebuie să plătești mai mult. Iată ce buget trebuie să îți pregătești dacă vrei să mergi în Bahamas.

Un lucru trebuie să știți de la început. Nu este deloc un chilipir să mergi în Bahamas, așa că ar trebui să îți pregătești din timp plecarea. Numai biletul de avion poate costa undeva între 700 și 1300 de dolari. Un sfat foarte bun ar fi să vânezi din timp ofertele, poate reușești să prinzi ceva mai avantajos decât dacă te decizi în ultimul minut.

În cel mai bun caz, veți putea găsi o cazare de 100 de dolari pe noapte, însă prețurile pot urca mult mai mult de atât. De altfel, cel mai mare preț îl are cazarea. Astfel, chiar și la trei stele prețurile sunt mari și pot porni de la 300 de dolari pe noapte. Cele cinci stele sunt mult mai scumpe și sar mult de 300 de dolari. Dacă urmărești aplicațiile de booking din timp, poți prinde oferte de cazări între 100 și 150 de dolari.

Buget pentru vacanța în Bahamas. Cât scoți din buzunar

Vacanță în Bahamas.Un alt cost este și cel dat de transport. Cel mai bine e să mergi cu taxiul, pentru că tariful acestora este destul de mic. Prețul de pornire este de la 3.50 de dolari. O altă variantă este și autobuzul, căci un bilet costă 1,25 de dolari. Totuși, acesta are stațiile lui și poate nu vei știi să ajungi acolo fără îndrumare. Așa că s-ar putea să preferi taxiul.

În ceea ce privește mâncarea, aceasta nu este scumpă deloc. O masă la un restaurant de la colțul străzii este de 16 dolari, însă la unul mai elegant poate ajunge la 40 de dolari, dar aici intră și felul principal și desertul. Mai trebuie să plătești li intrarea la diferite obiective turistice, însă aceasta nu e scumpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: