Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă vila lui Alex Bodi. Afaceristul cere o sumă imensă

Cât costă vila lui Alex Bodi. Afaceristul cere o sumă imensă

GALERIE FOTO (9) Cât costă vila lui Alex Bodi

Alex Bodi a fost arestat preventiv în urmă cu câteva zile, fiind acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Casa imensă din care a fost săltat afaceristul este scoasă la vânzare, fiind apreciată de către proprietar la aproximativ 1 milion de euro.

Cât costă vila lui Alex Bodi. Afaceristul cere o sumă imensă

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost arestat pentru trafic de persoane, proxenetism și șantaj în urmă cu câteva zile. Vila din care a fost săltat de DIICOT a fost scoasă la vânzare și costă aproximativ 1 milion de euro. Acesta și-a scos vila din Pipera-Tunari la vâncare cerând aproape un milion de euro pe site-urile imobiliare. . Însă, din cauza situației provocate de pandemiei de coronavirus, afaceristul a mai lăsat din preț. Dacă în luna mai casa lui Alex Bodi costa 875.000 de euro, în urmă cu câteva zile și-a schimbat prețul la 795.000 de euro. Descrierea imobilului arată că este construit în stil mediteranean, pe un teren de 1.200 mp, situat lângă pădure, având un spațiu locativ de 370 mp, cu 5 camere, 3 băi și 1 dresing, 3 terase, piscină exterioară, foișor, spații de parcare și curte amenajată de un peisagist. De asemenea, vila are acoperiș cu țiglă ceramică și suprafețe vitrate. Casa lui Bodi dispune de toate utilitățilr necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent trifazic, gaze, apă, canalizare, cât și de centrală termică, încălzire în pardoseală, camere video, sistem de alarmă și telecomandă poartă acces auto.

Mai mult, zona unde se află situată vila este o zonă liniștită și oferă tot confortul necesar unui trai liniștit. Aceasta are acces către DN1, Șoseaua Pipera-Tunari, șoseaua de centură, autostrada A3, aeroportul Otopeni. Întreaga casă se vinde complet mobilată.

Alex Bodi, denunțat de fosta soție

Alex Bodi a fost arestat preventiv în urmă cu câteva zile pentru 30 de zile, fiind acuzat de proxenetism și șantaj. Procurorii DIICOT au aflat că afaceristul primea deseori sume de bani în cont de la fetele care erau obligate să se prostitueze în Germania de șeful acestuia, Adrian Constantin Tâmplaru, fost locotenent al lui Adrian Clămparu. Bodi a fost arestat de Tribunalul Dolj, iar în cazul lui, procurorii au colaborat cu autoritățile din Germania pentru documentarea activității infracționale, iar acesta a fost filat de către polițiștii germani.

În referat se arată faptul că Alex Bodi pe ducea pe fete în Germania, profitând de naivitatea lor. „Membrii grupării le câştigau încrederea, şi sub pretextul unui viitor comun şi oferirii unui mod de viaţă lipsit de griji, le convingeau să se deplaseze cu ei în diferite ţări, unde, prin acte de violenţă şi ameninţări, le determinau să practice prostituţia în folosul lor”, notează procurorii în referatul cu propunere de arestare preventiv.
Alex Bodi a fost denunțat de o fostă soție, care le-a spus procurorilor că în 2014-2016 a practicat prostituția în Germania, la Berlin și Frankfurt, unde a ajuns prin intermediul lui Alex Bodi. Înainte de a avea o relație cu Bianca Drăgușanu, Bodi a avut o relație cu Iulia Sălăgean, care i-a dăruit-o pe Natalia..

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: