Redactia.ro
Home » Monden » Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru. Medicii l-au suspectat de infarct

Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru. Medicii l-au suspectat de infarct

Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru.

Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru. Artistul s-a confruntat cu multe probleme de sănătate și a fost internat în spital la finalul lunii decembrie. Fratele lui Augustin Viziru a fost suspectat de infarct. După ce medicii i-au făcut mai multe analize amănunțite și l-au anunțat ce diagnostic i-au pus.

Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru. Medicii l-au suspectat de infarct

Lucian Viziru a trecut prin momente dificile. Artistul a făcut Revelionul în spital după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. Cântărețul a fost internat în spital la sfârșitul lunii decembrie, fiind suspectat de infarct. Ulterior, actorul a primit diagnosticul de la medici. Fratele lui Augustin Viziru a simtit dureri care plecau din piept spre brațul stâng. Acesta a suferit de atacuri de panică, iar medicii i-au spus de ce boală suferă. Conform acestuia, ar fi avut, la un moment dat, miocardidă.

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știm exact când, o miocardită. Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații, tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii”, a spus actorul.

Lucian Viziru a menționat că diagnosticul primit nu are nicio legătură cu vaccinul COVID-19, pentru că durerile ar fi început la 4-5 luni de la vaccinare anti-COVID19. „După ce am primit diagnosticul de miocardită am fost întrebat dacă am avut o răceală înainte, asta era una dintre posibilele cauze ale afecțiunii de care am suferit și anume să iau un virus, din ala de răceană, normal, sau poate chiar SARS-CoV-2.

Dacă ar fi fost să fie de la vaccin, există într-adevăr niște efecte secundare care pot apărea în primele 14 zile de la vaccin care sunt similare cu această miocardită, dar nu la 4-5 luni de când m-am înțepat, așa cum a fost în cazul meu. Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu a fost de la vaccin”, a mai adăugat Lucian Viziru.

Lucian Viziru, videoclip de pe patul de spital

Actorul și-a îngrijorat fanii în luna decembrie, după ce a postat un clip video pe Youtube, direct de pe patul de spital. Lucian Viziru a stat în spital patru zile fiind suspect de infract. Vestea a venit ca un șoc pentru toți cunoscuții săi. „Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos.Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă.”, a povestit actorul revenit recent în România, după mai mulți ani petrecuți în Germania.

Fratele lui Augustin Viziru a fost internat la Spitalul Floreasca, mărturisind că a fost tratat foarte bine. În prezent, actorul se simte bine. După ce s-a externat, actorul a mărturisit că temut pentru viața lui și îi era frică și să adoarmă. „Eram monitorizat în permanență. Au început atacurile de panică. Credeam că o să dau colțul… Sunt și mai panicos din fire. Îmi era frică să adorm”, a povestit Lucian Viziru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: