Redactia.ro
Home » Știri » Ce program are Kaufland de Paște. Orarul de funcționare în Săptămâna Mare

Ce program are Kaufland de Paște. Orarul de funcționare în Săptămâna Mare

Ce program are Kaufland de Paște. Orarul de funcționare în Săptămâna Mare

Mai sunt doar câteva zile până la Paște și curând vom începe și cumpărăturile pentru marea sărbătoare. Trebuie să fie totul organizat, ca să ne asigurăm că nu ne va lipsi nimic în ziua de Înviere, motiv pentru care trebuie să știm și programul magazinelor. Kaufland a anunțat deja orarul de desfășurare a activității pentru toată Săptămâna Mare.

Ce program au marile lanțuri de magazine de Paște

În fiecare an, în apropierea marilor sărbători care implică și zile libere legale, magazinele  își schimbă programul de funcționare și îl comunică pentru public. Magazinele Kaufland au transmis deja primele informații despre orarul valabil în Săptămâna Mare, astfel încât clienții lor să știe cât timp mai au la dispoziție să își facă toate cumpărăturile pentru masa de Înviere, care trebuie să fie tot mai încărcată.

Vezi și: Când se fac, de fapt, cozonacii și pasca de Paște. Multe gospodine încep prea devreme

În Săptămâna Floriilor, programul este unul perfect normal și nu suferă modificări nici măcar în ziua de Intrare a Domnului în Ierusalim, pe 9 aprilie. Schimbările încep din data de 10 aprilie, pentru că vor mai avea și program prelungit. Astfel, marile magazine Kaufland își vor începe programul în intervalul orar 06:30 – 09:00 și vor închide între 21:30 și 23:00. Astfel, vor deschide la prima oră a dimineții și vor închide mai târziu, astfel încât și cei mai ocupați clienți să aibă ocazia să își facă toate cumpărăturile.

Magazine Kaufland, deschise în ziua de Paște

În Sâmbăta Mare, pe 15 aprilie, majoritatea magazinelor vor avea un program mai scurt decât de obicei, așa cum se întâmplă în fiecare an. Totuși, avem suficient timp ca să ne facem cumpărăturile și în această zi, pentru că majoritatea magazinelor Kaufland vor fi deschise încă de la ora 06.00, în timp ce ora de închidere va varia între 18:00, respectiv 19:00 în marile orașe.

Există și magazine care vor avea program normal de funcționare sâmbătă și vor fi deschise chiar și duminică: Miercurea Ciuc, Sovata, Odorheiu Secuiesc, Târgu Secuiesc, Gheorgheni și Sfântu Gheorghe.

Luni, 17.04, în prima zi după Paște, magazinele Kaufland vor avea program scurt. Se vor deschide la ora 09.00 și își vor încheia programul în jurul orelor 16:00 și 18:00. Magazinele din centrele comerciale precum cel din Promenada Mall Sibiu vor fi deschise până la ora 22.00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: