Redactia.ro
Home » Știri » Ce program are Profi de Paște și de 1 mai în 2021. Orarul de funcționare, în Săptămâna Mare

Ce program are Profi de Paște și de 1 mai în 2021. Orarul de funcționare, în Săptămâna Mare

Ce program are Profi de Paște și de 1 mai în 2021.

Program Profi Paște 2021. Magazinele Profi au anunțat ce program, au în perioada următoare, în zilele dinainte de Paște, dar și după aceea.

Program Profi Paște 2021. Orarul de funcționare din Săptămâna Mare

Magazinele Profi vor avea un program special în zilele următoare, dat fiind faptul că suntem în perioada Sărbătorilor Pascale. Astfel, trebuie să cunoaștem foarte bine programul înainte de a merge la cumpărături, pentru a nu avea supriza neplăcută de a găsi un magazin închis!

Magazinele Profi au un program special în această perioadă și clienții fideli trebuie să-l cunoască. Programul va fi unul normal în cele mai multe zile din Aăptămâna Mare.

Astfel, pe data de 26 aprilie magazinele vor avea un program normal. Pe 27 aprilie,  magazinele Profi au un program obișnuit și te poți duce la cumpărături ca până acum.

Program Profi în Săptămâna Mare

În ziua de 28 aprilie, de Miercurea Mare, programul este același și magazinele sunt deschise până la 21:00.

Program Profi în Joia Mare

De Joia Mare magazinele profil nu au un program schimbat și ele funcționează normal. Programul special de sărbători începe din Vinerea Mare, când magazinele Profi au un program redus. Acestea vor lucra până la 16, 17 sau chiar 18, însă depinde de fiecare magazin în parte. Unele poți ține deschis chiar și până la 21:00.

Program Profi de 1 mai 2021

De 1 mai magazinele vor avea, de asemenea, un program redus. În prima zi de Paște toate magazinele Profi sunt închise, iar acestea se vor redeschide în a doua zi de Paște, începând cu 10:00, iar programul va fi până la 18:00.

Tradiții și obiceiuri de Paște 2021. Ce trebuie să faci în prima zi de Paște

În prima zi de Paști se spune că trebuie să ciocnim ouăle numai cap în cap. De asemenea, toată familia trebuie să mănânce din primul ou ciocnit, pentru a rămâne mereu împreună. În ziua de Paști, toată lumea trebuie să îmbrace haine noi pentru că această sărbătoare este despre reînnoirea sufletească și trupească. Femeile trebuie să aibă măcar o cămașă nouă și bărbații măcar o pălărie nouă.

De Paști, nimeni nu trebuie să fie trist sau să plângă. Un alt obicei în prima zi de Paști este ca familia, după ce s-a întors de la înviere, să mănânce ou roșu, pască și o bucată de slănină pentru a fi „curaţi ca pasca, sănătoşi ca oul şi graşi ca porcul”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: