Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu afacerea Oanei Roman pe care o avea împreună cu Marius Elisei? La cine a rămas firma

Ce s-a întâmplat cu afacerea Oanei Roman pe care o avea împreună cu Marius Elisei? La cine a rămas firma

GALERIE FOTO (2) Ce s-a întâmplat cu afacerea Oanei Roman

Ce s-a întâmplat cu afacerea Oanei Roman. Marius Elisei și Oana Roman au decis să se despartă, după o relație de opt ani. Cu toate că în trecut au reușit să treacă peste momente mai complicate, acum, cei doi pare că și-au spus adio definitiv. Oana a fost cea care a anunțat pe contul său de Instagram, despărțirea de tatăl fetiței sale. Însă, întrebarea este la cine a rămas firma pe care cei doi o aveau împreună?

Ce s-a întâmplat cu afacerea Oanei Roman pe care o avea împreună cu Marius Elisei? La cine a rămas firma

Ce s-a întâmplat cu afacerea Oanei Roman. În această perioadă, tot mai multe cupluri își spun adio. Printre aceștia se numără și Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi și-au întristrat fanii când le-au spus că au ales să meargă pe drumuri diferite. Cu toate astea, multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat cu afacerea Oanei Roman pe care o avea împreună cu Marius Elisei.

Oana Roman a anunțat luni că se desparte de cel care i-a fost alături în ultimii opt ani. Marius Elisei și Oana Roman au pus capăt căsniciei, având o fetiță împreună. Mai mult, vedeta le-a explicat fanilor săi ce s-a întâmplat cu afacerea pe care cei doi o aveau împreună. Fiica lui Petre Roman și Marius aveau o afacere de haine de calitate, pe care le vindea online. Proiectul lor era destul de profitabilă, mai ales că acum întreaga lume se confruntă cu pandemia de coronavirus, iar sursele de venit au scăzut considerabil.

Oana a precizat că soțul său a plecat de acasă cu firma pe care o dețineau împreună, deoarece el avea toate actele și totul era pe numele său. Se pare că Marius se ocupa de promovare, dar niciodată nu s-a gândit că soțul ei o va lăsa baltă și fără firmă. ”Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei! Firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, despre afacerea pe care o avea cu Marius Elisei

Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei

Ei bine, de acum încolo, Oana Roman este o femeie liberă, după ce soțul său a plecat de acasă cu tot cu firma pe care o aveau împreună. Aceasta locuiește acum împreună cu fiica sa, Izabela și cu mama sa, Mioara Roman. Recent, Oana și-a anunțat fanii că este pregătită să meargă mai departe, chiar și singură, pentru că o are alături de ea pe mama sa, dar și pe Iza. ”Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mai spus Oana Roman. În urmă cu opt ani, Oana și Marius și-au oficializat relația, iar în 2014 au devenit soț și soție. Câteva luni mai târziu a venit pe lume frumoasa Izabela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: