Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai frecvente greşeli pe care le face oricine la examenul de traseu auto. Cum să le eviţi

Cele mai frecvente greşeli pe care le face oricine la examenul de traseu auto. Cum să le eviţi

examen traseu

Obținerea carnetului de șofer este un lucru dorit de mulți adolescenți, astfel că aceștia încep orele de conducere imediat după ce împlinesc vârsta legală, cea de 18 ani. Totuși, acesta nu este un examen atât de simplu, așa cum poate părea la prima vedere, iar mai ales examenul practic este unul ce necesită multe cunoștințe și atenție din partea candidaților.

Care sunt cele mai frecevente greșeli pe care le fac candidații la traseul auto

  1. Nu se comportă corect în interesecție. Este unul dintre cele mai importante aspecte. Candidatul trebuie să aibă în reflex încetinirea, asigurarea, folosindu-se de oglinda retrovizoare și semnalizarea.
  2. Nu se asigură când schimbă direcția de mers și nici nu semnalizează. Instructorii auto îi pică imediat pe cei care comit această greșeală. Este important ca la schimbarea direcției de mers să se semnalizeze și să se reducă viteza.
  3. Candidații nu țin mâinile pe volan așa cum trebuie. Nu este o regulă neapărat, ci o necesitate în a manevra mașina așa cum trebuie.
  4. Manevrele de parcare pun mari dificultăți candidaților care vor să obțină permisul de conducere. Statisticile arată că aceștia greșesc foarte mult în ceea ce privește manevrele de parcare.
  5. Elevii de la școlile de șoferi greșesc și atunci când pornesc de la intersecție, pentru că fie „le moare motorul”, fie folosesc o treaptă de viteză greșită și dacă comit această greșeală este foarte posibil să nu treacă examenul auto.
  6. Nu se uită în oglinzile retrovizoare. Acesta este un aspect pe care instructorii de la examenele de traseu auto îl urmăresc la un candidat ce vrea să obțină permisul de conducere.
  7. Viteza nepotrivită este o altă greșeală comisă de mulți elevi de la școala de șoferi. Condițiile de trafic, semnele de circulație indică cum ar trebuie să mergem pe șosea, dar mulți candidați uită aceste lucruri și fie merg prea încet și încurcă traficul, fie calcă accelerația.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: