Redactia.ro
Home » Monden » Celia devine mamă din nou. Artista este însărcinată în cinci luni

Celia devine mamă din nou. Artista este însărcinată în cinci luni

GALERIE FOTO (5) Celia devine mamă din nou.

Celia devine mamă din nou. Artista este extrem de fericită. Celia este însărcinată în câteva luni și urmează să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta va aduce pe lume cel de-al doilea copil la începutul anului viitor.

Celia devine mamă din nou. Artista este însărcinată în cinci luni

Celia devine mamă din nou. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În urmă cu câțiva ani, Celia trecea prin cele mai dificile momente din viața sa după ce a pierdut o sarcină. Acum, vedeta a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, iar cei doi au împreună un băiețel, Angelo.

Vedeta are toate motivele să fie fericită. La 37 de ani, Celia se poate declara o femeie împlinită. Șatena va aduce pe lume cel de-al doilea copil, la începutul anului viitor. Vedeta este deja în luna a cincea, dar a încercat să țină totul secret din dorința de a se asigura că totul este în regulă. Celia nu a vrut să ofere mai multe detalii, referitoare la sexul copilului. ”Nu pot să vorbesc, acum, dar mulțumesc pentru felicitări”, a declarat, pentru Fanatik, Celia.

Celia, momente de cumpănă

În urmă cu trei ani, artista a pierdut o sarcină și a intrat în depresie. La 33 de ani, interpreta a aflat că e însărcinată din nou, dar când a mers la examenul morfologic, a aflat că a pierdut sarcina. Vedeta a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre perioada grea prin care a trecut. “Vreau să vorbesc despre o anumită greutate prin care am trecut acum, de curând. Singurul motiv pentru care îmi doresc să vorbesc este că cel mai bun medicament este reprezentat de rugăciune și natură. Am fost acum două luni de zile la pământ, cred că nici familia mea nu știe exact. Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta. (…). A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit.”, a povestit cu lacrimi în ochi Celia în cadrul emisiunii „La Măruță.

Celia a spus că a reușit să depășească acest moment cu ajutorul rugăciunilor și a ieșirilor în natură. De asemenea, soțul său a susținut-o, iar acum se pare că rugăciunile i-au fost ascultate. „De asta am plecat în Australia şi am zis că nu mai pot, am fost la pământ şi am vrut să plec, să prin starea pe care o aveam și am primit răspunsuri, mi-am liniștit sufletul. S-a întâmplat asta decât să am un copil bolnav, plus că Dumnezeu m-a salvat, puteam să fac complicații, să scoată tot și să nu mai pot face copii. Chiuretajul și tot ce a urmat… sper că nu a afectat mult și și în viitor, am să fac și eu o fetiță. Am fost plecată două luni şi m-am întors alt om„, a mai mărturisit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: