Redactia.ro
Home » Știri » Cine este cea mai bogată româncă! Simona Halep este în top 5

Cine este cea mai bogată româncă! Simona Halep este în top 5

Cine este cea mai bogată româncă! Simona Halep este în top 5

Cine este cea mai bogată româncă! A reușit să-și creeze un imperiu și să obțină sute de milioane de euro. Chiar dacă este stabilită în SUA, toată lumea o știe. 

Cine este cea mai bogată româncă

Pe locul 1 în topul celor mai bogate femei din România se află Anastastia Soare. Aceasta s-a născut în Constanţa, însă a făcut avere din industria frumuseţii în Statele Unite ale Americii, unde a emigrat după Revoluţie. În vârstă de 64 de ani, ea este cunoscută ca „Regina Sprâncenelor” și are o avere estimată la 650 de milioane de euro, potrivit Libertatea.

Cine este cea mai bogată româncă! Anastasia Soare se află pe locul 41 în topul America’s Richest Self-Made Women 2020. Românca este mai bogată decât multe vedete internaționale precum Celine Dion (455 mil. dolari), Beyonce (420 mil. dolari), Lady Gaga (150 mil. dolari), Serena Williams (225 mil.dolari) și altele. De asemenea, Anastasia Soare a reușit să surclaseze autoare celebre precum Nora Roberts sau Danielle Steel, dar și designeri de modă ca Donna Karan și Vera Wang.

Simona Halep, pe locul 5 în topul celor mai bogate femei din România

Simona Halep a avut un an 2020 dificil, din cauza turneelor amânate şi a restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar şi aşa, aceasta a câştigat trei turnee (Dubai, Praga şi Roma) şi a terminat anul pe locul 2 WTA. Campioanei din Constanţa i-au intrat în conturi aproximativ două milioane de euro în anul recent încheiat, faţă de 7 milioane în 2019 şi 7,5 milioane în 2018, fără a fi puse la socoteală sumele încasate din contractele de sponsorizare.

Cine este cea mai bogată româncă! În total, Simona Halep a câştigat 32 de milioane de euro exclusiv din turnee. La această sumă se adaugă banii veniţi din contracte cu branduri importante din diverse domenii: de echipament sportiv, auto, bancar, de ceasuri de lux sau cosmetice. La finalul anului 2020, Simona avea o avere de 47 de milioane de euro, conform Top 300 Capital.

Simona Halep are cu un milion de euro mai mult decât Cosmin Olăroiu şi cu 10 mai mult decât Mircea Lucescu, doi dintre cei mai mari antrenori români. Dan Petrescu are o avere estimată la 31 de milioane de euro, în timp ce Gică Hagi a ajuns la cota de 29 de milioane de euro.

Pe lângă banii câştigaţi din turnee şi sponsorizări, Simona Halep a făcut avere şi din investiţiile în domeniul imobiliar. Campioana noastră are două hoteluri în Braşov, mai multe blocuri de apartamente în Mamaia, iar în acest an doreşte să investească într-un hotel de 5 stele care va fi amplasat în centrul Constanţei.

Cele mai bogate femei din România

  1. Anastasia Soare: 650 de milioane de euro
  2. Anca Vlad: 480 de milioane de euro
  3. Veronica Gușă de Drăgan: 250 de milioane de euro
  4. Luchi Georgescu: 72 de milioane de euro
  5. Simona Halep: 47 de milioane de euro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: