Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt, de fapt, Christoph Mainusch si Michael Del Nin

Cine sunt, de fapt, Christoph Mainusch si Michael Del Nin

Cine sunt, de fapt, Christoph Mainusch si Michael Del Nin

Ai auzit vreodată de Christoph Mainusch si Michael Del Nin? Dar de Pro TV ai auzit? Iată ce legătură există între acești doi oameni și acest post de televiziune.

Cine sunt Christoph Mainusch si Michael Del Nin și ce legătură au cu Pro TV

Pro TV este deținut de compania CME, Central Media Entreprises, a fost cumpărată de miliardarul ceh Petr Kellner pentru suma de 2,1 miliarde de dolari. Directori generali la acel moment erau nimeni alții decât Christoph Mainusch si Michael Del Nin.

“Suntem foarte mulțumiți ca Christoph și Michale conduc echipa executivă a CME. Michael, care a făcut parte din consiliul de administrație al CME încă din 2009, este un director cu viziune și o amplă înțelegere a businessului media iar Christoph vine cu o experiență bogată în care s-a dovedit a fi un manager de succes în televiziune inclusiv în piețele în care operăm. Noi credem că abilitățile și experiența lor sunt potrivite pentru CME. Această combinație dinamică în care Michael conduce partea de coporate îi permite lui Christop să se concentreze în special pe operațiuni, fapt care demonstrează angajamentul consiliului de administrație pentru aducerea adevăratelor valori pentru acționarii CME”, arata un comunicat.

Christoph Mainusch si Michael Del Nin, înlocuiți de la conducerea Pro TV

Între timp, după ce miliardarul a preluat frâiele, cei doi directori au fost înlocuiți. Astfel, au fost numiți doi directori noi, care au preluat toate operațiunile, inclusiv pe cele din țara noastră. Acum, cei doi directori sunt Didier Stoessel și Lubos Jetmar.

„Din acest moment, Didier Stoessel va prelua funcția de director executiv peste operațiunile CME din Cehia, România, Slovacia și Slovenia. Lubos Jetmar a fost numit director peste operațiunile CME Bulgaria, resposabil cu strategia și planul de dezvoltare”, anunță oficialii grupului de investiții.

După tranzacție, miliardarul ceh, care este pe locul 68 în lume în topul Forbes, a făcut câteva declarații. Iată ce spunea acesta:

„Suntem conduși de un sentiment de responsabilitate, având în vedere realizările CME pe aceste rețele TV. Vrem să ne bazăm pe acele succese și pe poziția pe care aceste rețele o ocupă pe piețele lor ca radiodifuzori independenți. Noi așteptăm cu nerăbdare să găsim noi oportunități de afaceri între operațiunile media și serviciile de telecomunicații,”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: