Redactia.ro
Home » Sport » Ciprian Tătărușanu apără pentru Lyon! Titular pentru prima dată

Ciprian Tătărușanu apără pentru Lyon! Titular pentru prima dată

Ciprian Tătărușanu apără pentru Lyon

Ciprian Tătărușanu apără pentru Lyon. Pentru prima dată în acest sezon românul are șansa de a sta în poarta francezilor într-un meci oficial.

Rudi Garcia, antrenorul francezilor de la Lyon a decis pentru prima data să-l introducă pe Ciprian Tătărușanu titular. Până acum românul a fost doar rezervă de lux, chiar dacă atunci când a semnat contractul i se promisese că va juca. Tătărușanu apără în această seară în meciul din Cupa Ligii Franței, împotriva celor de la Toulouse. Portarul naționalei României a venit la Lyon în această vară, transferându-se de la FC Nantes. 67 de meciuri a jucat în Ligue 1, toate pentru fosta sa echipă.

Tătărușanu vrea să plece de la Lyon

Românul se pare că se gândește serios să plece de la fosta campioană a Franței. Jurnaliștii francezi, scriu că goalkeeperul o va părăsi pe Lyon în această iarnă. Se pare că ar avea mai multe oferte tot de la cluburi din Franța. În acest moment cota de piață a lui Tătărușanu este de 2,5 milioane de euro. În vară, atunci când a acceptat oferta francezilor, românul a fost dorit și de AS Roma, dar a preferat să rămână în Ligue 1. Se pare că și acum își dorește același lucru. Tătărușanu a fost prezent la toate meciurile din campania de calificare la EURO 2020 și a fost de mai multe ori cel mai bun jucător de pe teren.

„Pe partea sportivă nişte chestii nu au fost cum i-au zis. Tătă e un om serios, poţi să munceşti cu el fără contract, cu el când dai mâna cazul e închis. Dar trebuie să îi zici tot timpul cum e situaţia, nu să îl minţi. Cu Tătă e foarte important să îi spui tot timpul adevărul. O minciună ţine o zi, două, patru”, a declarat Pietro Chiodi.

Citește și: Cosmin Olăroiu, Rădoi și Mutu fac parte din echipa ”Stelelor lumii”!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: