Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată iubita lui Codin Maticiuc. Tânăra l-a făcut tătic pe omul de afaceri

Cum arată iubita lui Codin Maticiuc. Tânăra l-a făcut tătic pe omul de afaceri

GALERIE FOTO (4) Cum arată iubita lui Codin Maticiuc

Cum arată iubita lui Codin Maticiuc. Omul de afaceri Codin Matiuc se poate considera un bărbat norocos, având o carieră de succes și o familie frumoasă. Vedeta a dat lovitura în multe domenii, precum în afaceru și în actorie. Nici pe plan sentimental nu o duce rău, acesta având o iubită cu care are o relație specială, mai ales că aceasta i-a dăruit și o fetiță. Cum arată partenera lui Codin Maticiuc?

Cum arată iubita lui Codin Maticiuc. Tânăra l-a făcut tătic pe omul de afaceri

Cum arată iubita lui Codin Maticiuc. Codin Maticiuc este și om de afaceri și actor, după ce a debutat cu filmul de comedie Miami, Bici, împreună cu BRomania. Deși multă lume îl cunoaște ca fiind o persoană căruia îi plac petrecererile foarte mult, în timpul liber, Codin ajută copii bolnavi de cancer, investește într-un cămnin pentru copii orfani, îngrijește animalele fără stăpân sau construieșe spitale. În prezent, Codin, 40 de ani se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Șarmul său debordant a cucerit-o pe iubita sa, care în urmă cu doi ani l-a făcut tătic. Surprinzâtor este faptul că Maticiuc și-a ținut relația și iubita departe de ochii presei, așa că nu se cunosc prea multe detalii despre aceasta. Totuși, se știe că aceasta a reușit să-l schimbe pe omul de afaceri, iar în prezent Maticiuc se ocupă în permanență de creșterea și educația fiicei sale Smaranda.

Cei doi nu s-au căsătorit, dar cumva, tânăra a reușit să-l determine pe acesta să renunțe la statutul de burlac și să devină un bărbat model. Din 2019, de când Maticiuc a devenit bărbat, actorul și iubita sa fac o pereche frumoasă, spriijinindu-se unul pe celălalt. Recent, paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe iubita actorului, iar din imagini se poate spune clar că tânăra este extrem de frumoasă. Iubita afaceristului a ieșit din casă îmbrăcată cu o pereche de pantaloni, bocanci și o geacă de iarnă, reușind cu siguranță să atragă privirile celor din jur. După ce a stat de vorbă cu o prietenă, păstrând distanța, iubita actorului a urcat în mașina sa luxoasă, și s-a restras spre casă.

Codin Maticiuc, topit după fiica sa

După ce a devenit tătic, fostul „crai de Dorobanți” s-a schimbat iremediabil, în prezen fiind un tată responsabil. În ziua în care Smaranda a împlinit un anișor, vedeta a postat pe rețețele de socializare un measj extrem de emoționant dedicat fiicei sale. În dreptul unei fotografii, vedeta a lăsat o scrisoare minunată.”La mulți ani, dragostea mea!Te-ai născut acum un an și parcă nu-mi vine să cred prin câte am trecut deja împreună. Ți-ai dat seama deja că numele tău, Smaranda, este numele bunicii tale și acum că poți să citești rândurile astea sigur ai înțeles și de ce îmi doresc atât de mult s-o moștenești încât am forțat un pic ursitoarele în direcția corectă.Cu trei săptămâni înainte să împlineșți primul tău an ceva s-a întâmplat, de care am să-ți povestesc cândva. Acel ceva m-a obligat să petrec mai mult timp cu tine. Am stat în casă amândoi mult mai mult decât deobicei. Deodată toate treburile mele au dispărut. Am stat cu ține în brațe mai mult. Cinematografele s-au închis cu Miami Bici cu tot. Te-am observat mai bine. Filmările TV s-au amânat. Mi-ai zâmbit că deobicei și de dată asta am avut timp să-ți zâmbesc înapoi„, a fost mesajul lui Codin Maticiuc pentru fiica sa.

Codin Maticiuc impreuna cu fiica si tatal sau
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: