Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Mario Fresh în copilărie. Imagini de senzație cu iubitul Alexiei Eram

Cum arăta Mario Fresh în copilărie. Imagini de senzație cu iubitul Alexiei Eram

GALERIE FOTO (7) Cum arăta Mario Fresh în copilărie

Cum arăta Mario Fresh în copilărie. Fostul copil de suflet al lui Alex Velea a împărtășit cu fanii săi imagini de colecție. Mario Fresh le-a satisfăcut toate curiozitățile fanilor săi. Cum arată artistul când era copil?

Cum arăta Mario Fresh în copilărie. Imagini de senzație cu iubitul Alexiei Eram

Cum arăta Mario Fresh în copilărie. Mario Fresh este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, iar talentul său artistic este laudat de mai marii artiști. Cu toate astea, mulți s-au întrebat cum arăta Mario când era copil. Astfel, artistul le-a satisfăcut curiozitatea fanilor săi. Cântărețul le-a făcut o surpriză internauților, postând câteva imagini cu el de pe vremea când era mic. Băiatul de aur a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, reușind să le satisfacă curiozitățile fanilor săi. Așadar, dorința fanilor săi a fost ca artistul să le arate câteva poze de pe vremea când era mic. Mario nu a stat prea mult pe gânduri și le-a îndeplinit dorința utilizatorilor.

Cântărețul a deschis cutia amintirilor și a postat mai multe imagini cu el de când era mic, alături de sora sa, Raluca. Mario Fresh a devenit cunoscut după ce a apărut în emisiunea Românii au Talent de la PRO TV, în urmă cu zece ani. Mario Gălățeanu, pe numele său real, a fost luat sub aripa cuplului Velea-Antonia. La doar șase ani, Mario a câștigat premiul la Festivalul Cerbul de Aur Junior și la Fesstivalul Mamaia Copiilor. Prima piersă lansată de micul artist a fost ‘N-ai școală…e nasol!’, in colaborare cu HaHaHa Production, featuring Boier Bibescu, iar melodia lansată împreună cu Alex Velea ‘Am ramas cu gandul la tine!’, i-a adus celebritatea.

Mario Fresh are o relație cu fiica Andreei Esca

Mario Fresh și Alexia Eram trăiesc o poveste de dragoste specială. Cei doi formează un cuplu de patru ani, iar relația lor este mai puternică ca oricând. În urmă cu ceva timp, fiica Andreei Esca a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Mario Fresh. Totul s-a petrecut în anul 2016, în clipa în care Mario și-a lansat prima piesă. Cei doi s-au plăcut din prima, iar la scurt timp și-au dat conturile de Instagram. ”În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu”, a povestit fiica Andreei Esca.

De multe ori, cei doi îndrăgostiți sunt chemați împreună la diferite emisiuni televizate, unde vorbesc fără perdea despre relația lor. Invitați în emisiunea lui Măruță, Mario Fresh a spus că iubita sa este foarte geloasă pe fanele sale, și de multe ori au loc scântei din cauza asta. De cealaltă parte, Alexia a spus că iubitul său este foarte mămos, fiind foarte apropiat de familia sa, în special de sora sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: