Redactia.ro
Home » Monden » Cum se iubeau soții Ceaușescu. Secretele neștiute ale cuplului comunist

Cum se iubeau soții Ceaușescu. Secretele neștiute ale cuplului comunist

Soții Elena și Nicolae Ceaușescu au stârnit multe controverse de-a lungul vremii, astfel că și astăzi ies la iveală lucruri neștiute despre cei care au avut România pe mână, în era comunismului.

Cuplați în anii ’30, înainte cu mulți ani de a veni la cârma țării, Nicolae și Elena Ceaușescu se întâlneau pe ascuns, pe când fostul dictator era încarcerat la Jilava. Potrivit dosarelor de la acea vreme, vizitele conjugale se consumau intre pereții reci ale Jilavei, însă sub anumite condiții. Ceauseasca și întâia chimistă a României trebuia să mituiască gardianul pentru a avea parte de câteva clipe de placere, în camera total neprimitoare a lui Nicolae, arestat pentru declarațiile sale cu privire la communism.

Vizitele conjugale, fără acord

Mai mult, s-a descoperit, potrivit dosarelor din era comunistă, că Elena Ceaușescu, implicată în partid, ar fi trebuit să ceară acordul tovarășilor pentru a merge la Jilava, la Ceaușescu, lucru pe care nu l-a respectat, Lenuta fiind amendată. “Mi s-a dat un avertisment pentru că am încălcat regula conspiraţiei. Am mers la închisoare fără să cer voie şi am intrat într-o casă conspirativă”, se arată într-o notă informativă din 1949.

Ceauseasca se iubea și cu alti bărbati

Trecutul amoros al Elenei Ceaușescu a ieșit la iveală cu ajutorul dosarelor stivuite în era comunistă. Fosta dictatoare s-ar fi iubit cu Eftimie Iliescu, nimeni altul decât unchiul celui ce avea să devina președintele României imediat după revoluția din 1989, Ion Iliescu. Secretele și amantlacurile nu se opresc aici. Potrivit informațiilor de la acea vreme, Elena Ceaușescu era obsedată de viața sexuală a altor oameni, astfel că, aceasta asculta tot felul de casete cu înregistrări din camerele nomenclaturiștilor. Mai mult decât atât, Lenuța voia să știe cum fac sex și copiii ei, astfel ca, se interesa constant de detaliile picante din viața lor.

Soții Elena și Nicolae Ceaușescu au stârnit multe controverse de-a lungul vremii, astfel că, și astăzi ies la iveală lucruri neștiute despre cei care au avut România pe mână, în era comunismului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: