Redactia.ro
Home » Horoscop » Cum vei îmbătrâni în funcție de zodie?

Cum vei îmbătrâni în funcție de zodie?

cum imbatranesc zodiile

Fiecare om înaintează în vârstă în felul lui – unii devin mai sedentari, iar alții își păstrează energia tinereții. Iată cum probabil o să îmbătrânești tu în funcție de zodie!

BERBEC

Dinamic și plin de energie, Berbecul va avea o viață activă chiar și după 70 de ani. Își ignoră vârsta și trăiește la intensitate maximă fiecare moment. Pleacă în vacanțe, excurșii, participă la evenimente culturale, stă cu nepoții și face ceea ce-i place.

TAUR

Semn de pământ și guvernat de planeta Venus, Taurul este foarte longeviv, iar rezistența sa poate fi invidiată de cei din jur. După pensionare, este posibil să ducă o viață liniștită și chiar sedentară. Tot la bătrânețe unii pot să-și piardă răbdarea și să devină chiar mai încăpățânați ca până atunci.

GEMENI

Micul Napoleon al zodiacului va căuta întotdeauna să-și mențină aceeași stare veselă și activă. Nu stă în firea unui nativ în Gemeni să petreacă toată ziua tolănit în pat în fața televizorului. Chiar și la bătrânețe el tot se va simți ca la 20 de ani.

RAC

Sensibil și atent din fire, Racul joacă rolul bunicului perfect, pe care nepoții îl iubesc. Conservator și tradiționalist, se concentrează, de obicei, pe familie. Dacă nu și-a întemeiat deja una, atunci, la bătrânețe, va avea, cu siguranță, grijă de animalele sale de companie.

LEU

Ambițios și mândru, nativul Leu va dori să fie respectat și să fie văzut drept un model demn de urmat. Va vrea să fie o autoritate pentru copii și nepoți. În plus, la o vârstă înaintată, Leii devin mai înțelepți, calmi și mai de încredere.

FECIOARA

Spirit analitic și rezervat, nativul din Fecioară nu pune mare preț pe sentimente. Așadar, la bătrânețe, poate deveni ușor dificil și nemulțumit de întreaga lume. Rămâne, totuși într-o formă bună și își păstrează mintea lucidă și sănătoasă.

BALANȚA

Balanța este a doua zodie guvernată de planeta Venus – planetă a frumuseții și iubirii, deci este lesne de înțeles că nativilor din această zodie le este frică de bătrânețe. Ei vor face toate eforturile posibile să lupte cu kilogramele în plus sau cu apariția ridurilor și a firelor albe.

SCORPION

Scorpionul este caracterizat în mare parte de orgoliu, așadar se prea poate ca, la o vârstă înaintată, să devenină un bătrân tâfnos, care se simte neapreciat de toată lumea. Nu este tipul omului sedentar. La bătrânețe poate ajunge mai încăpățânat și obsesiv decât în tinerețe.

SAGETATOR

Săgetătorul este una dintre zodiile cu un stil de viață activ. El nu vrea să se gândească la bătrânețe, așa că încearcă în orice mod să rămână tânăr și vioi. După pensionare, se simte fericit să petreacă timp cu nepoții și copiii.

CAPRICORN

Contrar a ceea ce pare a fi normal, Capricornii consideră bătrânețea a fi perioada perfectă pentru distracție. Firi extrem de calculate și serioase în tinerețe, pe măsură ce înaintează în vârstă, devin mai distractivi și mai copilăroși.

VARSATOR

Nonconformiștii zodiacului, Vărsătorii, încep să-și arate caracterul rebel la o vârstă mai înaintată mai mult ca niciodată. Sunt o fire excentrică și copilăroasă. Nu-i interesează opiniile celor din jur. La 70 de ani pot să se comporte așa cum le place.

PEȘTI

Din cauza firii sale visătoare, gândurile despre bătrânețe îl sperie pe nativul Pești deoarece îi este frică de ideea că nu a reușit să îndeplinească tot ce și-a propus. Va face bilanțul tuturor realizărilor. După pensionare, va avea mare grijă de el înșuși până la sfârșit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini