Redactia.ro
Home » Știri » Cuscrul lui Gheorghe Dincă, implicat în trafic de persoane

Cuscrul lui Gheorghe Dincă, implicat în trafic de persoane

Cuscrul lui Gheorghe Dincă, implicat în trafic de persoane

Cuscrul lui Gheorghe Dincă, implicat în trafic de persoane. Jurnalistă la Antena3, Evghenia Kironaki a reușit să vorbească cu socrul băiatului cel mai mare al lui Dincă. Acesta a crezut că jurnalista este o tănâră pe care ar putea racola pentru a o trimite în Italia.

Cuscrul lui Gheorghe Dincă, implicat în trafic de persoane

Evghenia Kironaki, membră a echipei În premieră, de la Antena3, a vornit cu cuscrul lui Dincă, acesta crezând că jurnalista este o tânără pe care ar putea să o racoleze pentru a o trimite în Italia.

Am avut o informație pe surse.Când am ajuns acolo, operatorul Mihai a rămas la o oarecare distanță fiindcă eu căutam casa și nu am vrut să ma afișez cu el. Norocul meu a fost ca individul să fie la poartă, deci nu a trebuit să intru în curte sau să îl abordez altfel.Aveam niște ochelari de soare pe ochi, eu am 1,50 m și au fost niște minute foarte grele în viața mea pentru că eu, ca femeie, a trebuit să suport niște lucuri de care îmi este silă.

Aproape că nu am putut să scot ceva din acea înregistrare pentru că omul este extrem de vulgar„, a povestit Evghenia Kironaki.

Reporterul sub acoperire a intrat în jocului acestuia și a obținut informații de ultimă oră.

Fiul lui Gheorghe Dincă racolează fete?!

Bărbatul a precizat că fiul lui Gheorghe Dincă este cel care duce fetele să se prostitueze în Italia.

Mergem până în Ineu, luăm mașina, dar fără mine nu plecați. Ne duce ginerele meu, cunoaște traseul, îl face de 17-18. Ne duce în Italia, ne cazează și ieși la produs. Are italieni, șmecheri mari. Cum ești tu de bine făcută, dacă te duci în Vicenza, îți dă bani. Toată noaptea e cam 200 de euro.„, a mai spus bărbatul.

De asemenea, bărbatul a precizat că anchetatorii au intrat în casa lui în cazul dispariției celor două fete. Acesta a declarat că a fost bătut de fiul lui Dincă, Daniel Dincă, pentru că a vrut să îl dea pe mâna poliției.

La 11 noaptea m-au controlat în curte, mi-au făcut proces verbal acolo la maşină, că ar fi adus ginerele meu fetele moarte la mine.„, a dezvăluti acesta.

Gheorghe Dincă se află în arest, fiind acuzat că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Citeste si:Ultimele imagini cu olandezul care a ucis-o pe Adriana, înainte de a părăsi România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: