Redactia.ro
Home » Sport » Dan Lăzărescu a murit! Fostul arbitru avea 49 de ani!

Dan Lăzărescu a murit! Fostul arbitru avea 49 de ani!

Dan Lăzărescu a murit

Dan Lăzărescu a murit. Fostul arbitru ar fi suferit un stop cardio-respirator și a fost găsit decedat în locuința sa.

Fostul arbitru FIFA ar fi fost găsit fără suflare în baia locuinței sale. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să facă nimic.

„Sunt pur si simplu bulversat! De când am aflat numai asta am în cap. Era prea tânăr, îmi pare extraordinar de rău! Dumnezeu să-l ierte!”, a spus fostul său coleg, Constantin Zotta.

Dan Lăzărescu avea probleme de sănătate de mai mult timp. În 2004 s-a retras din fotbal din cauza problemelor medicale. A fost diagnosticat cu lombosciatică și a suferit trei intervenții la coloană. Din cauza operațiilor el a rămas cu o semipareză

„A fost foarte grav. S-a declanșat rapid. Doctorul mi-a spus că nu a văzut o asemenea hernie de disc. Anul trecut am ridicat ceva greu și s-a declanșat o pareză pe piciorul drept. Am rămas cu o semipareză. M-am mișcat foarte repede, în trei zile m-am operat. Recuperarea a fost foarte grea, 6 luni am mers cu două cârje și încă 3 luni cu o cârjă.A fost foarte grav. Dacă mai întârziam o zi cu operația, riscam să rămân paralizat de la brâu în jos”, declara în urmă cu ceva timp, Dan Lăzărescu, pentru GSP.ro

Dan Lăzărescu a murit

După ce a fost nevoit să se retragă la vârsta de 34 de ani, Dan Lăzărescu a ocupat funcția de vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. A fost și analist TV la Telekom Sport.
În cariera sa, a arbitrat la linie 92 de meciuri în Liga 1 și 96 în Liga 2. În perioada 2001-2004, a oficiat la toate meciurile Steaua – Dinamo, în toate competițiile. A fost delegat și la un meci din Liga Campionilor. Dan Lăzărescu a făcut parte din brigada de arbitri la meciul Auxerre – Borussia Dortmund 1-0, în toamna lui 2002.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: