Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, a ajuns de urgență la spital: ”Aveam impresia că o să mor”

Dani Oțil, a ajuns de urgență la spital: ”Aveam impresia că o să mor”

Dani Oțil, a ajuns de urgență la spital

Dani Oțil, a ajuns de urgență la spital. Prezentatorul TV a trăit prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani. Dani Oțil a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un atac de panică. Soțul Gabrielei Prisăcariu a povestit unul dintre cele mai șocante momente din viața sa.

Dani Oțil, a ajuns de urgență la spital: ”Aveam impresia că o să mor”

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Anul trecut a devenit tată pentru prima oară și s-a căsătorit cu partenera sa, Gabriela Prisăcariu. Recent, prezentatorul tv a povestit unul dintre cele mai șocante momente din viața sa. Dani a mărturisit că în urmă cu câțiva ani a avut parte de momente de coșmar după ce a făcut atac de panică. Dani Oțil este pasionat de sport, iar in urmă cu ceva timp a finalizat un antrenament intens, dar corpul lui i-a transmis altceva. Inima a început să-i bată foarte tare și s-a temut că acelea vor fi ultimele clipe. ”O dată pentru că din motive sufletești am crezut că mor. Îmi aduc aminte şi de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram supra-antrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept, că aveam impresia că o să mor”, a mărturisit Dani Oțil, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Speriat și în agonie, prezentatorul tv s-a gândit să își sune prietenii și să își ia adio, dar și-a dat seama că nu are cui să îi transmită mesaj. Din fericire, salvarea sa a fost Răzvan, care era vecin cu el. Dani a mers repede la Răzvan, care se certa cu partenera lui de la acea vreme.”M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj «Băi, mă duc», să le spun măcar unde am ascuns galbenii şi mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun.”M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj «Băi, mă duc», să le spun măcar unde am ascuns galbenii şi mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun.”, a povestit Dani.

Ulterior, Dani a sunat la ambulanță, iar medicii au ajuns de urgență și l-au calmat în doar câteva minute. Vedeta ar fi avut un atac de panică, iar paramedicii i-au spus că își va reveni imediat.

Dani Oțil a trecut printr-un momente stânjenitor

Prezentatorul de la Antena 1 a main povestit o întâmplare care l-a făcut să se simtă stânjenit. Dani s-a cazat la un hotel din București și se temea să se întâlnească cu cineva cunoscut, pentru că ar fi putut interpreta altfel lucrurile. Acesta a povestit că fix în momentul în care ieșea din lift s-a întâlnit cu Mirela Retegan, fondatoarea „Gașca Zurli”.„Ieri am stat cinci ore cazat într-un hotel din București. Mergeam pe hol cu cheia în mână și mă gândeam ce penibil ar fi să mă întâlnesc cu cineva cunoscut. Când ies din lift m-am întâlnit cu Mirela Retegan. Ce ciudat a fost să fiu văzut, mai ales că se gândea că am copil acasă.

Și eu mă gândeam la cazul ei, că și ea are fata de 18 ani acasă și poate că nu a vrut să fie văzută… Ne-am cercetat unul pe altul din priviri. Până la urmă ne-am pupat și am plecat… Dar nici până acum nu știu ce cauta Mirela Retegan în acel hotel”, a povestit Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: