Redactia.ro
Home » Monden » De cât timp sunt despărțiți Theo Rose și Alex Leonte. Nea Mărin i-a dat de gol

De cât timp sunt despărțiți Theo Rose și Alex Leonte. Nea Mărin i-a dat de gol

Nea Mărin este unchiul lui Alex Leonte, cel ce a format un cuplu alături de Theo Rose, timp de 4 ani de zile. Acesta s-a declarat șocat de evenimente și a venit cu noi declarații după ce a discutat cu nepotul său, deoarece nu a fost la curent cu acest eveniment din viața tinerilor. Iată ce a spus omul de televiziune despre despărțire, dar și despre cum a influențat-o pe cântăreață celebritatea!

De cât timp sunt despărțiți Theo Rose și Alex Leonte

Nea Mărin a oferit noi declarații după ce a vorbit cu nepotul său despre despărțirea de Theo Rose. Acesta susține că se aștepta la o astfel de despărțire din cauza judecății tinerilor de astăzi. Acesta a punctat faptul că l-a atenționat pe Alex de multe ori că viața este surprinzătoare și că celebritatea unui om vine cu schimbări majore.

„Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa a fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eu eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor și văd ce se întâmplă.

Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Se despart tinerii! Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor…se desprind repede de pământ, cred că nu mai este nimeni ca ei, nu a mai fost și nu va fi nimeni. Probabil mai târziu o să-și dea seama..și ea și el.

Nu am de ce să fiu dezamăgit. Mi-aș fi dorit ca și ei să fie ca mine, cu tradiția după mine. Viața s-a schimbat. Lumea a luat-o cum a luat-o. 

Probabil ăsta a fost motivul (nr. Anghel Damian) , probabil că sunt mai multe pe care nu le știu eu…” a declarat Nea Mărin, pentru Antena Stars.

Anghel Damian, noul iubit a lui Theo Rose

Anghel Damian, regizor al serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure inima acesteia! Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii. „Sărutul a fost surprins la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, de ziua lui Marius Tucă”, relatează sursa de mai sus.

Cântăreața a recunoscut zvonurile din presă în cursul zilei de ieri, explicând faptul că atât ea, cât și fostul iubit, Alex Leonte au hotărât de mult timp și de comun acord să-și spună adio și că familiile lor, dar și apropiații știau deja. Aceasta voia să facă public acest eveniment atunci când se simțea pregătită.

„A apărut un articol în care reiese că reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit, a urmat. Cineva nu și-a dorit ca mine discreție și a dat acest pont la presă, știind ce urmează. 

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Ne-am despărțit pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de Anghel, l-am pus în temă cu tot ce trebuie, am fost cât se poate de sinceră cu el, el poate confirma. Nu am vrut acum să spun în presă, a venit chestia asta ca un topor. Eu vă spun că n-am păcat în situația asta. Nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă finalul, chiar dacă pare nedrept, ele s-au întâmplat de ceva timp și am avut timp să ne obișnuim cu situația. Eu simt că sunt exact acolo unde am vrut, sper să fie și el bine.”, a spus Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Anghel Damian: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni”

Anghel Damian a încheiat și el brusc relația cu Lia Bugnar, actriță cu care s-a cuplat tot pe platoruile de filmare și care era mai mare cu 22 de ani decât el. Aparent relația s-a răcit, iar celebrul actor a găsit compasiune și iubire în brațele frumoasei Theo Rose.

Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut„, a declarat Anghel Damian pentru cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: