Redactia.ro

Declarațiile șocante alea unui anchetator din cercul lui Dincă

Declarațiile șocante alea unui anchetator din cercul lui Dincă

Un anchetator care susține că îl cunoaște pe Dincă, bărbatul de 66 de ani, acuzat că le-ar fi ucis pe Alexandra și pe Luiza, face declarații șocante. După spusele acestuia criminalul le-ar fi violat pe fete pentru că era frustrat din cauza faptului că îmbătrânea și nu mai putea să întrețină relații sexuale.

“Pentru el, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”.

După spusele acestuia, Dincă ar fi fost întreaga lui viață obsedat de sex.

Declarațiile șocante alea unui anchetator din cercul lui Dincă

“În tinereţe auzeam că-şi înşela nevasta, dar câţi bărbaţi nu fac asta? Cine bănuia ca poate să se ajungă aici?”, spun acum cei care l-au cunoscut pe Dincă.

Există informații potrivit cărora, în tinerețe, Dincă ar fi făcut parte dintr-o rețea de trafic de carne vie.

“Eu îl cunosc de mulţi ani. Nu ştiu dacă făcea neapărat parte dintr-o reţea, dar ştiu că frecventa locurile unde erau aduse dame de companie. El era sudor de meserie, de fapt. Se ocupa şi cu piesele auto. Era un bun meseriaş şi mulţi apelau la el. Avea relaţii peste tot, cunoştea multă lume. Apoi a plecat în Italia. S-a rupt mult timp de tot ce era prin Caracal. Când s-a întors acasă, singur, eu cred ca s-a întâmplat ceva. Era total schimbat”, a declarat unul dintre foştii săi colegi.

Și cei care anchetează cazul lui Dinca au ajuns la concluzia că toate atrocitățile comise de bărbat s-au întâmplat pe seama frustrării din punct de vedere sexual a acestuia.

“ Gheorghe Dincă nu putea sa mai facă sex şi asta îl înnebunea. Simţea că nu mai poate avea performanţele de altădată şi recurgea la tot felul de metode doar ca să nu-şi piardă de tot bărbăţia. Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”, crede unul dintre anchetatori..

Citește și: Gheorghe Dincă are propria pagină de Wikipedia

Loading...