Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo are un suporter de lux! Celebrul, Vitali Klitschko e membru DDB

Dinamo are un suporter de lux! Celebrul, Vitali Klitschko e membru DDB

GALERIE FOTO (2) Dinamo, Dinamo licență, Vitali Klitschko, Mircea Lucescu

Profitând de pauza competițională, Dinamo va disputa un amical cu echipa lui Mircea Lucescu. Cu această ocazie, “câinii” îl vor întâlni cel mai probabil și pe celebrul pugilist, Vitali Klitschko. Toți banii adunați la acest meci vor fi folosiți pentru ca Dinamo să poată primi licența.

Vitali Klitschko (49 de ani) a intrat în politică după ce a renunțat la box. Acum el este primarul orașului Kiev. Cu ocazia meciului amical dintre Dinamo și Dinamo Kiev, românii îi vor oferi lui Klitschko cardul de membru DDB. În plus românii i-au pregătit și un tricou cu însemnele echipei.
Card DDB

„Şi-a anunţat sosirea, chiar i-am pregătit tricoul special. Poate să facă şi un show la echipă”, a spus Mario Nicolae.

Și Mircea Lucescu a devenit membru DDB. Pentru acest amical s-au vândut peste 30.000 de bilete virtuale. Toți banii obținuți vor ajunge la dinamoviști pentru a putea plăti licența pentru sezonul următor. DDB mai are nevoie de aproape 200.000 de euro.

„Având în vedere scopul pentru care s-a organizat acest meci, e foarte important pentru obținerea licenție. Am spus că vreau să vin și eu cu gândul la asta. După aceea, din vară vom vedea ce se va întâmpla. Emoții nu am, din câte am înțeles, cei din DDB s-au ocupat și se ocupă”, a declarat Costel Orac.

Amicalul dintre Dinamo Kiev și Dinamo București este programată sâmbătă, 27 martie (ora 17:00), pe stadionul Olimpik.

Vitali Klitschko, unul dintre cei mai mari pugiliști

Vitali Klitschko este fost campion mondial al greilor. A deținut centurile WBO și WBC (de două ori), după ce a învins 15 campioni mondiali. Fostul pugilist are în palmares 45 de victorii, din care 41 înainte de limită, și două înfrângeri. Ultimul meci al lui Vitali Klitschko a avut loc în august 2012. Atunci și-a apărat titlul de campion mondial WBC la categoria grea. Pugilistul a deținut centura la această versiune 8 ani. Klitschko a locuit o perioadă îndelungată în Germania, apoi a revenit în țara sa natală devenind liderul Alianței Democratice Ucrainene pentru Reforme.
Pe 15 decembrie 2012 a obținut un loc în Parlamentul Ucrainei. Din 2014, Vitali Klitschko este primarul capitalei Ucrainei și a candidat chiar și la președinția țării sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: