Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Adrian Petrache. Mama artistului a avut probleme cu clanul Duduianu

Drama lui Adrian Petrache. Mama artistului a avut probleme cu clanul Duduianu

GALERIE FOTO (5) Drama lui Adrian Petrache

Drama lui Adrian Petrache. Adrian Petrache a fost surpriza cea mare a concursului X Factor. Deși nu a câștigat marele premiu, Adrian a reușit să câștige susținerea și simpatia publicului. Cu toate astea, puțini știu că tânărul ascunde o dramă.

Drama lui Adrian Petrache. Mama artistului a avut probleme cu clanul Duduianu

Drama lui Adrian Petrache. Adrian Petrache a pășit cu încredere în fiecare ediție a concursului X Factor, transmițându-le telespectatorilor și celor trei jurați o energie fenomenală. Cu toate că nu a câștigat concursul, Adrian a părăsit scena cu zâmbetul pe buze, reușind să câștige simpatia publicului. Deși toată lumea l-a văzut întotdeauna cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care știu drama lui Adrian Petrache. La prima vedere, Adrian este un băiat talentat, inteligent și plin de carismă, dar cu toate astea, o adevărată dramă se ascunde în viața lui.

Tânărul artist este student la Facultatea de Drept din București și cântă într-o trupă de coveruri. Deși este nepotul lui Florin Salam, acesta nu a profitat de acest lucru pentru a i se deschide mai multe uși. Adrian preferă să-și formeze o carieră folosindu-se de talentul său unic. Concurentul de la X Factor este cel mai mare din cei cinci copii pe care-i are sora lui Florin Salam, Maria. Conform Wowbiz.ro, la începutul acestui an, Maria a decis să divorțeze de tatăl lui Adrian,după o căsnicie de mai bine de 20 de ani. Această veste i-a luat prin surprindere pe toți membrii familiei, mai ales că sora lui Florin Salam ar divorța pentru un alt bărbat.

Este vorba despre Marius ”Grasu”, mâna dreaptă a lui Salam, cel pentru care mama lui Adrian ar fi decis să-și părăsească soțul. Manelistul nu a dorit să se implice în această situație, acesta fiind conștient că este vorba despre fericirea surorii sale.

Maria a fost martorul cheie în dosarul Duduianu

Un alt eveniment în care a fost implicată mama lui Adrian Petrache a fost cel care are legătură cu clanul Duduianu. Maria a dat o declarație polițiștilor, în cazul șantajului în care implicat Florin Salam de către clanul Duduianu. Maria Petrache a mers la Parchet, fără ca manelistul să știe și a declarat că a asistat la o întâlnire pe care Grasu a avut-o cu Aramis Duduianu, unul din membrii clanului interlop. Se pare că iubitului acesteia i-au fost luați 100.000 de euro de către acesta.

„În data de 25.06.2020 am mers împreună cu concubinul meu Ioniță Marian Marius, în stația de carburant Mol din zona Piața Muncii. Când am ajuns în parcarea benzinăriei, acesta mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Aramis Duduianu. Eu am ales să rămân în mașină, iar Ioniță a coborât și l-a așteptat pe Aramis. Menționez că eu nu îl cunosc pe Aramis decât de pe Facebook”,a povestit Maria Petrache procurorilor.   Potrivit acesteia, Marius Grasu ar fi fost jefuit de bani de către Aramis, pentru că nu a reușit să-l convingă pe Florin Salam să le ofere interlopilor o sumă mare de bani pentru o greșeală pe care ar fi făcut-o față de ei. Totodată, Maria a declarat că toate acele presiuni l-au afectat pe fratele ei, care s-a confruntat cu o stare mentală dificilă, intrând în depresie. „Fratele meu nu își poate duce un trai normal și este într-o permanentă stare de temere din cauza acestor indivizi. Dau această declarație fără știrea fratelui meu, deoarece știu că el nu ar fi fost de acord cu acest lucru”, a explicat Maria Petrache. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: