Redactia.ro
Home » Monden » Este celebru și bogat, dar familia sa a rămas la fel de simplă

Este celebru și bogat, dar familia sa a rămas la fel de simplă

Connect-R, Connect-R părinți, dramă

Connect-R este acum unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. În copilărie însă, familia a luptat din greu să-l susțină financiar. Acum, artistul are posibilități financiare, dar părinții lui preferă să-și câștige singuri existența.

Părinții lui Connect-R au muncit din greu pentru a-și susține fiul. Chiar dacă acesta a cunoscut succesul, mama și tatăl cântărețului au rămas la fel de simpli și modești și preferă să-și câștige singuri existența. Nici în pandemie nu au vrut să stea acasă. Mama cântărețului vinde ziare la o tarabă din Piaţa Domenii, în timp ce tatăl acestuia a fost tinichigiu auto. Este însă și cântăreț.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, a declarat artistul, la emisiunea ExclusivVip, la Prima TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

În urmă cu mulți ani, familia lui Relu Mihalache, așa cum îl cheamă de fapt pe artist a trecut printr-o adevărată dramă. Înainte ca el să se nască, părinții lui au pierdut un copil.

„Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!”, a spus mama artistului la o emisiune tv.

Connect-R, cel mai mândru tătic

Chiar dacă s-a despărțit de fosta soție, cântărețul este foarte atașat de fetița sa, în vârstă de 7 ani. Connect-R este cu atât mai mândru cu cât Maya i-a moștenit talentul muzical.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

„Fiica mea, Maya, mă moștenește. Are simț ritmic și ureche muzicală. Are simțul artistic. Are și ceva din pragmatismul lui maică-sa, din personalitatea ei puternică. Dacă nu-i dăm ce vrea ea, se tăvălește pe jos. Muzică face de mică, de un jumătate face lecții de pian, dansează ore în șir pe melodii puse la tv. La noi, la țigani, trebuie să ai mulți copii. Eu îmi mai doresc copii, dar Maya e egoistă. Nu mai vrea să împartă dragostea noastră cu nimeni”, a mai spus Connect R.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: