Redactia.ro
Home » Știri » Eveniment unic în SUA. Un cuplu a avut parte de o nuntă de neuitat

Eveniment unic în SUA. Un cuplu a avut parte de o nuntă de neuitat

GALERIE FOTO (3) Eveniment unic în SUA

Un cuplu din Statele Unite ale Americii a avut parte de o nuntă de neuitat. Cei doi și-au dorit o ceremonie simplă, în compania celor mai apropiate persoane din viața lor, dar îndrăgostiții au avut parte de un moment șocant.

Preotul care trebuie să-i cunune nu a apărut, fiind nevoiți să apeleze la altcineva. Cine i-a cununat pe cei doi îndrăgostiți?

Eveniment unic în SUA. Un cuplu a avut parte de o nuntă de neuitat

Conform Știrile Protv, un cuplu din SUA a avut parte de o nuntă specială. Matt Kalliath și Naomi Wiens au visat să aibă o ceremonie într-un cadru simplu, pe malul oceanului.

Abia aşteptam să ne spunem jurămintele, să ne privim ochi în ochi, cu apa pe fundal, cu familia alături, cu câinele lângă noi, declara mirele.

Întreg momentul a fost unul de neuitat, deoarece preotul care trebuie să le oficializeze nunta, nu s-a mai prezentat la eveniment. Mirii au avut propriile jurăminte scrise, dar preotul nu era, iar acest lucru i-a speriat pe cei doi îndrăgostiți.

Cine i-a cununat pe cei doi îndrăgostiți?

Ei bine, când totul părea că va fi un eșec, una dintre soacre a zărit în apropiere un bărbat care purta un tricou roșu și pantaloni scurți, îmbrăcăminte potrivită pentru o plimbare pe malul mării.

Femeia a mers la bărbat și l-a întrebat dacă are atribuții pentru a oficia o căsătorie, moment în care Carlop DeMaria i-a mărturisit că este primarul unui oraș din apropierea locului.

Dar, le-a mărturisit că nu are dreptul de a încheia o cununie. Imediat, invitații l-au sunat pe guvernatorul statului, pentru a-i acorda primarului dreptul de a oficializa căsătoria.

Din fericire, guvernatorul nu a stat pe gânduri și i-a acordat primarului atribuțiile excepționale pentru a oficia căsătoria dintre Matt și Naomi.

Aşa cum a spus Matt, a fost grozav. A fost foarte uşor, textul era pe telefonul mobil, aşa că a trebuit doar să-l citesc”, a spus edilul.

Într-un final, ceremonia s-a încheiat cu bine, iar cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire eternă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: