Redactia.ro
Home » Sport » FC Botoșani, eliminată din Europa League!

FC Botoșani, eliminată din Europa League!

FC Botoșani, Europa League

FC Botoșani a pierdut 0-1 meciul cu Shkendija și a părăsit Europa League, în turul 2 preliminar.

După tragerea la sorți toată lumea a vorbit despre meciul din turul trei unde moldovenii ar fi trebuit să joace cu Tottenham. Nimeni nu a luat în calcul posibilitatea ca FC Botoșani să-și încheie aventura europeană în turul 2 al competiției.

„Sunt trist, supărat, dar trebuie să mergem înainte, pentru că nu avem ce face. Din păcate, nu am putut face mai mult. Îmi pare rău pentru băieți și pentru ceea ce înseamnă acest coeficient de țară. Din păcate, nu am putut să ajutăm cu absolut nimic din acest punct de vedere. Îmi pare nespus de rău. N-am fost limpezi în careu, am avut ocazii, dar nu am dat gol. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele acum. Pentru mine e cea mai tristă seară din viața mea”, a declarat antrenorul Marius Croitoru la finalul meciului.

Moldovenii au primit gol rapid. În mintul 2, Pap a fost păcălit de Ibraimi. FC Botoșani a avut câteva ocazii, dar cum nu a reușit să fructifice niciuna și a părăsit Europa League.

În turul următor ar fi jucat cu Tottenham

FC Botoșani ar fi dat piept în turul 3 preliminar cu Tottenham. Echipa antrenată de Mourinho a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv.

”Am început meciul prost și nu am putut să revenim. Am avut câteva situații clare… nu știu ce să spun. Am avut tot meciul la dispoziție să dăm un gol. Poate fi ăsta un factor mental. S-a discutat foarte mult despre următorul meci cu Tottenham. Poate ne-a afectat puțin, dar nu e o scuză. Am dominat, zic eu, dar nu am reușit să înscriem. A lipsit puțină dinamică, mai multă dinamică și limpezimea acolo, la finalizare. Suntem foarte supărați, ne doream să mergem mai departe, să jucăm cu Tottenham. Din păcate am terminat aici”, a spus Chindriș, după meciul pierdut cu Shkendija.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: