Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Boureanu, transformată complet. Ioana a încins Internetul

Fiica lui Boureanu, transformată complet. Ioana a încins Internetul

GALERIE FOTO (6)

Fiica lui Boureanu, transformată complet. Ioana Boureanu a împlinit 21 de ani și este extrem de frumoasă. Fiica politicianului s-a transformat într-o tânără atrăgătoare, iar pozele postate pe rețelele de socializare i-a șocat pe internauți.

Fiica lui Boureanu, transformată complet. Ioana a încins Internetul

Cristian Boureanu este cunoscut pentru poveștile de dragoste pe care le-a avut de-a lungul timpului. Cu toate astea, Irina Boureanu este singura femeia care l-a făcut tată pe Cristian. Cei doi au împreună o fiică, Ioana, care a împlinit recent 21 de ani. Ioana s-a transformat într-o tânără extrem de frumoasă, iar pe rețelele de socializare a reușit să-i hipnotizeze pe internauți cu trupul ei de invidiat.

Fiica lui Cristian Boureanu a postat recent o imagine care i-a înnebunit pe urmăritorii săi. Tânăra apare complet transformată și pe lângă câteva intervenții estetice, Ioana Boureanu și-a făcut și câteva tatuaje.

Cristian Boureanu are o iubită mai tânără cu trei ani decât fiica sa

Cristian Boureanu a avut o relație de șase ani cu Laura Dincă, mai mică cu 23 de ani decât el. Când multă lume se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului, anul trecut, cei doi au anunțat că s-au despărțit. Nu a stat prea mult singur, deoarece Boureanu și-a găsit alinarea în brațele unui model cu trei mai mare decât fiica sa.

Cristian Boureanu a avut multe relații de-a lungul timpului. Vreme de patru ani a fost căsătorit cu Irina, femeia care l-a făcut tată. După divorțul de Irina, Cristian Boureanu s-a căsătorit cu Valentina Pelinel în 2007, iar după 9 ani de relație au divorțat. De atunci, fostul politician a avut mai mult relații cu femei mult mai tinere decât el, dar una dintre cuceririle sale a fost modelul Laura Dincă. Blondina spera ca afaceristul să o ia de soție, iar mulți speculau că tânăra deja și-ar fi pregătit deja rochia de mireasă. Ei bine, Boureanu s-a despărțit de Laura, iar în prezent are o relație cu Cristina Belciu, în vârstă de 24 de ani.

În urmă cu câțiva ani, fostul politician a fost în centrul unui mare scandal, după ce și-a agresat fiica în plină stradă. Boureanu a fost condus la secția de poliție, după ce fiicas a, a țipat pe stradă că tatăl ei o omoară. Adolescenta se afla pe bancheta din spate a mașinii părintelui său și plângea. În ajutorul tinerii au sărit jandarmii, care păzeau sediul unei ambasade. Cristian Boureanu a declarat la acea vreme că ar fi aflat de pe rețelele de socializare că fata lui nu era împreună cu mama sa și a plecat să o caute. De aici, lucrurile au luat o întorsătură la care fostul deputat nu s-a așteptat.“Fiica mea lipsea foarte mult de acasa, mergea prin centrul vechi si se distra si la 15 nu e normal asa ceva. Maica-sa o influenta foarte mult la chestii de genul asta.”

Între timp, lucrurile s-au calmat, iar fiica sa a vorbit despre tatăl său. „La liceu mă îmbrac decent. În rest, îmi place să combin. Mă îmbrac și decent, mă îmbrac și sexy. Tata nu prea mă ceartă. Nu neapărat.Prefer rochiile lungi, dar mai dezgolite puțin, mai sexy, să se vadă un picior, o mâna, un decolteu”, a spus Ioana, fiica lui Cristi Boureanu, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: