Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu, anunț șocant: „A murit…”

Florin Călinescu, anunț șocant: „A murit…”

Florin Călinescu, anunț șocant

Florin Călinescu, anunț șocant. Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune de la noi. În urmă cu un an, prezentatorul tv își anunța plecarea de al PRO TV, unde era jurat la Românii au talent. Ulterior, Florin Călinescu a semnat cu Prima TV, unde a avut propria emisiune timp de câteva luni. Recent, vedeta tv a postat un mesaj șocant pe rețelele de socializare.

Florin Călinescu, anunț șocant: „A murit…”

Florin Călinescu anunțat anul trecut că pleacă de la masa juraților de la Românii au talent. Prezentatorul tv a semnat cu Prima TV, unde a avut propria emisiune timp de câteva luni. Florin Călinescu urma să revină la Prima TV cu un nou proiect, dar nimeni nu știa când. Recent, actorul a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea în urmă cu puțin timp. La vârsta de 66 de ani, acesta vrea să se reinventeze. Florin Călinescu susține că televiziunea a murit și pare că este pregătită să devină influencer.

„Televiziunea a murit. Traiasca internetul!
Mi-a trebuit un ragaz sa inteleg ce inseamna treaba asta.
In cateva zile vin cu adrese de iutub, insta si tictoc.
Si p-orma, cu continut.”, a transmis Florin Călinescu.

Motivul real pentru care Florin Călinescu a plecat de la PRO TV

Florin Călinescu a renunțat la colaborarea pe care o avea cu PRO TV. Telespectatorii au fost extrem de triști în momentul în care au aflat că acesta nu o să mai aibă rolul de jurat. Acesta a decis să înceapă o nouă colaborare cu Prima Tv, iar fanii lui s-au întrebat de ce a renunțat la colaborare. „Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, anunța Florin Călinescu, în urmă cu ceva timp.

Vedeta tv a explicat că lipsa de comunicare l-a determinat să renunțe la colaborarea pe care a avut-o la PRO TV. „Traseele s-au complicat la Pro TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni.Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. (…) La alte posturi sunt tocmite.”, a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui Micutzu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: