Redactia.ro
Home » Monden » Fratele prezentatorului pălmuit de Will Smith la Oscar vrea să-și ia revanșa într-un meci de box

Fratele prezentatorului pălmuit de Will Smith la Oscar vrea să-și ia revanșa într-un meci de box

Sursa Foto: TMZ

Fratele lui Chris Rock vrea să se lupte cu Will Smith într-un meci de box. Kenny Rock a încheiat un contract cu fondatorul Celebrity Boxing, Damon Feldman, pentru un meci în Florida, în această vară, și i-ar plăcea să-l înfrunte pe actorul, care a urcat pe scenă la Oscaruri și l-a pălmuit pe Chris după ce comediantul a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith.

Fratele prezentatorului pălmuit de Will Smith la Oscar vrea să își ia revanșa

Când a fost întrebat de cei de la TMZ dacă crede că Chris și Will ar trebui să urce împreună în ring, Kenny a spus: „Nu, nu ar trebui să o facă. Dar eu ar trebui să intru în ring cu Will Smith”.
Întrebat dacă Kenny crede că ar putea „să-l doboare pe Will”, el a spus: „Da, da.”
Kenny a recunoscut că Chris „se descurcă foarte bine” de când a fost lovit de Will la Premiile Oscar, dar nu crede că vedeta a acceptat scuzele actorului din „Hitch”.

Chris Rock, nu-l scuză pentru palma primită la Oscar

Întrebat cum se simte Chris, Kenny a spus: „Se simte foarte bine. Nu l-am văzut, dar am vorbit”.
Întrebat dacă Chris a acceptat scuzele lui Will de pe Instagram, Kenny a spus: „Nu știu: „Mă îndoiesc, foarte serios.”

La începutul acestei luni, Academia de Arte și Științe Cinematografice i-a interzis lui Will să participe la Oscaruri timp de 10 ani în urma incidentului.
Dar Kenny speră că Academia va rămâne fidelă interdicției și nu-l va lăsa pe Will să se întoarcă la Oscaruri înainte de expirarea celor 10 ani.

El a adăugat pentru TMZ: „Trebuie să vedem dacă va primi într-adevăr interdicția de 10 ani. S-ar putea să se pună o interdicție de 10 ani, iar după trei ani se vor gândi că poate am uitat de asta și îl vor strecura acolo după doi ani/trei ani/cinci ani. Așa că trebuie să ne asigurăm că acești oameni fac ceea ce spun că vor face.”

Incidentul a avut loc după ce Chris a ironizat-o pe Jada, care suferă de alopecie , pentru că are părul ras, comparându-i look-ul cu cel al actriței Demi Moore din filmul ‘G.I. Jane’ din 1997 și a primit o palmă de la Will Smith în văzul tuturor.De atunci, Will i-a cerut scuze lui Chris prin intermediul platformei sociale Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: