Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea, noi declarații despre divorțul de Andreea Bălan

George Burcea, noi declarații despre divorțul de Andreea Bălan

George Burcea a vorbit, din nou, despre divorțul de Andreea Bălan. Actorul a mărturisit că o prietenă de-a acesteia ar fi sfătuit-o să cheme poliția. 

 

Ruptura dintre George Burcea și Andreea Bălan

 

George Burcea a vorbit în repetate rânduri despre separarea de Andreea Bălan și ce i-a adus în acest punct al relației. Actorul a vorbit despre ruptura de Andreea Bălan și ec a simțit în momentele în care știa că nu mai simte nimic pentru frumoasa dansatoare.

,,Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”. 

Andreea Bălan ar fi chemat poliția doar pentru a avea un avantaj în fața soțului pentru luarea custodiei. ,,Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a mărturisit actorul.

 

Andreea Bălan îl subestima pe actor

 

Andreea Bălan nu l-ar fi sprijinit pe actor în ceea ce își propune și tot timpul l-ar fi subestimat. ,,Îmi doresc să fiu sănătos, să joc în cât mai multe proiecte, să-mi scot această carte şi să produc un film bazat pe ea. Şi cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ.

Fostul concurent de la ,,Ferma. Orășeni vs. săteni” a vorbit și despre scandalurile pe care le are constant, chiar și acum, cu Andreea Bălan.

,, Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan”, a adăugat, în cele din urmă, actorul. Mai mult, George Burcea a ținut să menționeze că mereu își va păstra respectul pentru mama fiicelor lui.

De altfel, George Burcea mărturisește că îi este greu să stea departe de cele două fetițe. ,,Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine”. 

 

Tatăl lui George Burcea a confirmat că actorul se droghează

 

Nelu Burcea a făcut declarații în ceea ce privește starea în care se află actorul și clipele prin care a trecut.Imediat după izbucnirea scandalului, tatăl actorului a intervenit. Bărbatula  criticat modul în care se comportă fiul său și nu este de acord cu decizia de a divorța de Andreea Bălan.

,,Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a declarat tatăl lui George Burcea, în urmă cu ceva timp, pentru impact.ro.

Nelu Burcea nu a ezitat să vorbească și despre moemntul în care fiul său a fost prins drogat la volan. „Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r: se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”.

Burcea a fost testat cu aparatul Drugtest șia ieșit pozitiv la cocaină. În urma acestui lucru, actorul s-a ales cu dosar penal.

,,Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori”, a răspuns, la acel moment, actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: