Redactia.ro
Home » Știri » Gest incredibil făcut de bunicul Luizei Melencu

Gest incredibil făcut de bunicul Luizei Melencu

Bunicul Luizei Melencu amenință că va lua măsuri extreme pentru a atrage atenția autorităților în ceea ce privește cazul nepoatei sale. Acesta s-a arătat revoltat de modul în care decurge procesul lui Gheorghe Dincă. 

 

 

Măsură extremă luată de bunicul Luizei Melencu

 

Bunicul fetei a amenințat autoritățile că va face greva foamei în încercarea de a atrage atenția autorităților asupra cazului nepoatei sale. La un an și jumătate de la dispariția Luizei Melencu, procesul în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, este încă în curs. Familia fetei este disperată și revoltată de modul în care autoritățile au gestionat întreaga situație.

Apropiații Luizei Melencu sunt indignați de faptul că nu știu dacă Luiza Melencu este în viață sau nu.

Revoltat de ritmul în care decurge întregul proces, bunicul fetei a amenințat că va recurge la un gest extrem dacă nu se iau măsuri pentru finalizarea cazului.  „Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a spus bărbatul.

 

 

Gheorghe Dincă a cerut amânarea anchetei

 

La ultimul termen al procesului, Gheorghe Dincă a reușit să obțină amânarea anchetei, motivul fiind nestudierea dosarului. Judecătoarea i-ar fi explicat că acest lucru nu se poate întrucât suspectul deja a semnat că s-a documentat suficient, susține bunicul Luizei. „A fost sfidător! Ca şi cum n-ar fi făcut nimic. Dar în realitate îl trădează foarte multe lucruri, fizionomia feţei… Un om când e sincer are curaj să se uite în ochii tai. Celălalt, Risipiţeanu, ar fi avut curaj, dar nu l-au lăsat”, a mai adăugat bărbatul.

Ultima ședință de judecată a avut loc cu ușile închise. Drept motiv a fost menționată pandemia şi „necesitatea protejării cu prioritate a sănătăţii persoanelor participante la procedurile judiciare”, potrivit libertatea.ro.

Luiza Melencu a dispărut pe data de 14 aprilie 2019. În același timă, Alexandra Măceșanu a apelat numărul unic de urgență 112, fiind găsită ulterior de polițiști în locuința lui Gheorghe Dincă. Suspectul a mărturisit că le-a ucis pe cele două fete ca mai apoi să susțină că nu a acționat singur, iar una dintre ele ar fi fost în viață și scoasă din țară.

 

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: