Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali e dispus să renunțe la bani! Cu cât îi dă pe Coman și Man

Gigi Becali e dispus să renunțe la bani! Cu cât îi dă pe Coman și Man

Gigi Becali e dispus să renunțe la bani!

Gigi Becali e dispus să renunțe la bani, pentru a putea să-i vândă pe Florinel Coman și Dennis Man. Pentru cei doi fotbaliști latifundiarul a primit oferte din Anglia și SUA.

Gigi Becali și-a refăcut calculele. Omul de afaceri vrea cu orice preț să-și vândă perlele și este dispus să mai scadă din suma pe care o anunțase inițial.

„Am cerut pe Man 20 de milioane. Dacă mi-ar da acum 10 milioane, l-aș da, sincer zic. Cer 15, dar dacă mi-ar da 10, l-aș da. E adevărat că te descurajează puțin, nu mai ai curajul să negociezi așa. Am dat pentru Man în Anglia, la două echipe, că se poate negocia pentru 15 milioane de euro. Dacă mi-ar da 10 milioane, îl dau. La Coman am dat în America, pentru 9 milioane de euro, 60%”, a declarat Becali, la Pro X.

Gigi Becali e dispus să renunțe la bani

Americanii de la Orlando City au mai încercat în urmă cu câteva lui să-l transfere pe Coman și au oferit 7 milioane de euro. Atunci însă, pretențiile lui Gigi Becali au fost mai mari și a refuzat oferta.

“FCSB a spus inițial că vrea 15 milioane pe el. Băieții de aici mi-au spus că vor mai întâi să stea de vorbă cu jucătorul. Au zis că dau 7 milioane pentru club, un milion pentru jucător și un milion pentru impresari”, a declarat Liță Dumitru, la Digi Sport Matinal, omul care a intermediat tranzacția.

Dacă patronul de la FCSB și Orlando City ar ajunge la o înțelegere, atunci americanii ar trebui să vireze o primă rată de 5 milioane de euro. Restul de bani urmând să fie achitați până în vara anului viitor. În acest moment cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com este de 6 milioane de euro, în timp ce Dennis Man are o valoare de 5,5 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: