Redactia.ro
Home » Homepage » Guvernul Dăncilă este demis! Moțiunea de cenzură s-a încheiat

Guvernul Dăncilă este demis! Moțiunea de cenzură s-a încheiat

Guvernul Dâncilă este demis! Moțiunea de cenzură s-a încheiat

Guvernul Dăncilă este demis! Moțiunea de cenzură a fost dezbătută, joi, 10 octombrie, în Parlamentul României. Documentul a fost inițiat de partidele din Opoziție și semnat de parlamentarii PNL, USR, PMP,UDMR, ALDE și Pro România.

Guvernul Dăncilă este demis! Moțiunea de cenzură s-a încheiat

Pregătirile pentru moțiune de cenzură au început încă de joi dimineață. Moțiunea de cenzură a Opoziției a avut 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majorității. Trei parlamentari PSD au votat împreună cu Opoziție. După șapte ani și jumătatea de guvernare, partidul PSD se pare că pierde puterea.

Călin Popescu Tăriceanu și cu Victor Ponta s-au contrazis pe tot parcursul moțiunii cu premierul Viorica Dăncilă. De asemenea, liderii ALDE nu au fost mai prejos, și au ironizat-o pe Dăniclă.

Dintre semnatarii moțiunii de cenzură au lipsit finul lui Dragnea, Emnaoil Savin, Oana Bîzgan, și un deputat USR, care este bolnav. Alături de PNL au votat mai mulți deputați ai minorităților, aproximativ 7 și fostul președinte al organizației de tineret a PSD, Gabriel Petrea.

Îmbrânceli între Ponta și un deputat PSD

Victor Ponta, președintele Pro Românnia, a avut un conflict cu deputatul PSD, Costel Lupașcu, în timpul unui drept la replică rostit de Viorica Dăncilă.

Nu se știe clar de la ce a pornit conflictul, însă din imaginile surprinse se observă cum liderul Pro România se ridică din scaun și se îndreaptă spre deputatul PSD.

Citeste si:Prima Doamnă a Americii, fotografiată cu lopata în mână. Cu ce era îmbrăcată Melanie Trump

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini