Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul săptămânii 17-23 august 2020

Horoscopul săptămânii 17-23 august 2020

Horoscop 4 ianuarie 2021

E august, în sfârșit! Ultima lună din vara 2020 este una foarte încărcată – încă de luni avem lună plină în Vărsător (accentuează dorința de comunicare și acceptare socială), marți, Mercur intră în Leu și rămâne până pe 20 august, iar vineri, Venus se mută în Rac până pe 6 septembrie.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână pe cât de activă, pe atât de aglomerată. Este momentul perfect pentru afirmare (fie profesională, fie pentru punerea în evidență a talentelor). Se poate vorbi și despre îmbunătățirea stilului de viață.

Acum sunt mai determinați ca niciodată să atingă apogeul propriei cariere. Grijă, însă, la sănătate! O eventuală stare de nervozitate poate declanşa boli ori poate reactiva altele mai vechi!

Taur

Taurii vor avea parte de suprize. Mulți vor analiza chiar posibilitatea de a deveni părinți în viitor. Deși cred că își cunosc limitele, sunt persoane care îi scot destul de des din zona de confort și îi provoacă să acționezi defensiv. E posibil să fie vulnerabili în perioada aceasta. Atunci când vine vorba de comunicare, trebuie evitată inflexibilitatea, mai ales în context personal.

Vor fi tentaţi să găsească variante de a face bani mai rapid. Dar, pentru un câștig cât mai mare, vor trebui să își dubleze eforturile şi munca.

Gemeni

Gemenii vor face multe schimbări în această săptămână. Există posibilitatea de a încheia o relație toxică. Tocmai de aceea, viața personală va începe să le aducă tot mai multe satisfacții. Grijă la cei dragi! Ar fi de evitat schimbările mult prea mari. În rest, trebuie pus accentul pe instinct.

Banii par a fi insuficienți pentru Gemeni. Cheltuielile pe distracții, ieșiri cu prietenii, necesități ale copiilor îi pot dezechilibra. Din fericire, plasarea lui Mercur o să aducă disponibilitate şi deschidere unor proiecte.

Rac

În dragoste, nativii zodiei se vor comporta oarecum neobișnuit. Vor deveni mult mai emoționali în relații, așa că poate fi un moment minunat pentru întâlniri. A sosit timpul pentru o acțiune decisivă, e un punct de cotitură și un moment important în romanul vieții lor.

Atenție la sănătate! Există posibilitatea de a dezvolta o răceală, căci pot lua un virus.

Leu

În această perioadă, nativii zodiei Leu vor avea încredere doar în propria persoană. Mesajele celorlalți pot părea indescifrabile sau deloc accesibile pentru ei.

Sentimental, este un timp favorabil pentru întâlniri secrete. Este foarte ușor pentru fiecare dintre noi să „alunecăm” spre zone periculoase, oricât de multe principii morale am avea. Dacă sunt căsătoriți, vor traversa o perioadă plină de suspiciuni.

Fecioară

Nativii zodiei se vor simți foarte încrezători, fiindcă Marte va oferi energie și putere.

În schimb, cariera poate suferi de pe urma instabilității lor emoționale. Ele sunt sunt complet dezorganizate, prin urmare și viața lor este la fel. Dar, indiferent de ceea ce susțin unii, este antrenant să menții balanța în echilibru.

Balanță

În această săptămână există posibilitatea ca Balanțele să aibă parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial să preia inițiativa.

În familie nu sunt lucrurile chiar așezate la locul lor, iar conflictele ar putea fi pornite chiar de la partener.

Scorpion

Scorpionii au parte de noi oportunități de a se pune în valoare din punct de vedere profesional. Nu este exclus să fie vorba de o promovare la serviciu.

Socializarea devine mai importantă. Nu este exclus ca cei singuri să aibă ocazia să cunoască pe cineva care să le trezească interesul – posibil o persoană total diferită față de tiparul lor în dragoste.

Săgetător

Săgetătorii vor întâmpina unele probleme în decursul ultimei săptămâni. Încă de luni sau marți, vor începet cu cele mai dificile. Secretul succesului acum este să se poarte cu mult calm, tact și răbdare.

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să-și vindece trecutul, karma, în special fiind vorba de trecutul sentimental. De asemenea, este o perioadă în care se pot pune în evidență prin dialog, pot primi laude și aprecieri.

Capricorn

Pentru Capricorni, este momentul să se concentreze mai mult pe dezvoltarea lor personală sau profesională. Pot studia noi domenii, pot călători, pot înțelege spiritualitatea la un alt nivel.

În plan sentimental pot avea parte de evenimente neașteptate care să-i incite, să le dezvolte imaginația și nu este exclus să aibă parte de o nouă poveste de dragoste, o nouă etapă în cuplu.

Vărsător

Mare atenție la tendința de infidelitate care se poate manifesta subtil acum! Vărsătorii au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în sectorul relațiilor și al parteneriatelor profesionale. Poate fi vorba de un nou început în cuplu sau de noi ocazii și oportunități de colaborare.

Posibile discuții pe teme financiare legate de un credit, de o moștenire sau poate dialoguri tensionate legate de veniturile partenerului de viață.

Pești

Pentru nativii născuți în prima săptămână de zodie, lucrurile sunt mai simple. Ei nu vor avea probleme financiare, vor fi inspirați și pot lua inițiative bune pentru îmbunătățirea calității vieții. Pentru cei care au afaceri în asociere, perioada e foarte bună pentru toate întâlnirile profesionale și pentru toate negocierile.

Este posibilă o vizită din partea unei persoane la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: