Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » I-a mărturisit că a înșelat-o cu sora ei. Reacția femeii a ajuns virală

I-a mărturisit că a înșelat-o cu sora ei. Reacția femeii a ajuns virală

reacția femeii

Nu e bine să tragi concluzii pripite, iar acest caz demonstrează fix această idee. Un bărbat infidel i-a mărturisit celei cu care fusese căsătorit timp de 18 ani că a înșelat-o chiar cu sora ei și că, prin urmare, vrea divorțul. Ce i-a replicat femeia a fost cea mai tare chestie pe care o vei citi.

Scrisoarea bărbatului infidel către soția sa

„Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost bun cu tine timp de 7 ani și nu am nimic de demonstrat în privința asta. Ultimele 2 săptămâni au fost un Iad… Șeful tău a sunat să-mi spună că ai renunțat la slujba ta, iar asta a fost ultima picătură. Săptămâna trecută ai venit acasă și nu ai observat că aveam o nouă tunsoare, ți-am gătit mâncarea preferată și chiar am purtat o pereche nouă de boxeri.

Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus imediat la somn, după ce te-ai uitat la telenovelele tale. Nu mi-ai spus că mă iubești. Nu ai vrut sex sau orice altceva care să ne conecteze ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Oricare ar fi cazul, eu am plecat.

Fostul tău soț

PS. Nu încerca să mă găsești. Sora ta și cu mine mergem în Virginia de Vest! Să ai o viață frumoasă.”

Scrisoarea soției către soțul infidel

„Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai bună ca scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși numai un soț bun nu ai fost în tot acest timp. Mă uit atât de mult la telenovelele mele pentru că mă salvează de văicărelile tale și gripa constantă nu funcționează.

Am remarcat că ți-ai tuns părul diferit săptămâna trecută, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: Arăți ca o fată! De când mama m-a crescut, mi-a spus că e mai bine să nu comentez decât să spun ceva urât. Iar când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că am încetat să mai mănânc carne de porc acum 7 ani.

Despre acei boxeri noi, mi-a atras atenția eticheta de 49,99 de dolari care era încă pe ei, și m-am rugat să fie doar o coincidență faptul că sora mea tocmai a împrumutat 50 de dolari de la mine în dimineața aceea. După toate acestea, te-am iubit și am crezut că ne-am putea descurca.

Așa că, atunci când am câștigat la lotto 10 milioane de dolari, am renunțat la slujba mea și am cumpărat 2 bilete spre Jamaica, dar când am ajuns acasă, erai deja plecat… Totul se întâmplă cu un motiv, cred. Sper că ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu spune că scrisoarea pe care mi-ai lăsat-o nu-ți va aduce nici un ban de la mine. Așa că ai grijă.

Semnat

Fosta ta soție, bogată ca naiba și liberă!

PS. Nu știu dacă ți-am spus asta, dar sora mea Carla s-a născut Carl. Sper că nu e o problemă.”

 

Citește și O româncă a ajuns la închisoare pentru că i-a încălcat intimitatea amantei

Caz absurd în Spania! O românca are probleme cu legea după ce amanta soțului ei a dat-o în judecată. Femeia își prinsese soțul cu amanta în pat, iar aceasta din urmă a reclamat că i-a fost încălcată intimitatea.

Românca a avut șocul vieții ei când și-a văzut soțul cu amanta în pat. Iar problemele nu s-au oprit acolo! Amanta, revoltată că a fost expusă, a reclamat-o pe româncă în fața Curții Supreme pe motiv că i-a fost încălcată intimitatea. Așa s-a ales românca cu o condamnare la închisoare și bani de dat. Femeia trebuie să scoată din buzunar 600 de euro pentru daune morale.

Bun de plată este și soțul, reclamat tot de amantă. Aceasta din urmă spune că a fost supusă unui tratament degradant și că e o victimă în toată această situație. Asta pentru că românca și soțul ei au fotografiat-o dezbrăcată. Mai mult de atât, după ce au fotografiat-o, femeia a fost dată afară din casă fără haine și amenințată că va fi expusă pe rețelele de socializare. Culmea, amanta și bărbatul se cunoscuseră la biserică.