Redactia.ro
Home » Sport » Iker Casillas și Sara Carbonero confirmă despărțirea

Iker Casillas și Sara Carbonero confirmă despărțirea

Iker Casillas, Sara Carbonero, despartire, anunt oficial

În urmă cu câteva zile Iker Casillas și Sara Carbonero au surprins o lume întreagă, după ce s-au confirmat zvonurile potrivit cărora cei doi au decis să se despartă. Au făcut totul public printr-un anunț pe contul de socializare al jurnalistei.

De mai multă vreme presa din Spania susținea că fostul portar al echipei Real Madrid și jurnalista s-ar fi despărțit. Asta în ciuda greutăților peste care au trecut împreună. Sara Carbonero a fost diagnosticată cu cancer overian, în timp ce Iker Casillas a suferit un infarct, în 2019. Acum însă după 11 ani petrecuți împreună cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Iker și Sara au ales să facă anunțul pe contul de socializare al jurnalistei.

”Atât eu cât și Iker suntem mândri de familia pe care o avem și de iubirea care ne-am umplut de fericire în anii în care am fost împreună.
Azi, această legătură alege drumuri diferite, dar nu departe unul de celălalt deoarece vom continua să ne îndeplinim minunata misiune de a fi părinți.
”Este o decizie la care am meditat îndelung și pe care am luat-o de comun acord.
Este o decizie la care am meditat îndelung și pe care am luat-o de comun acord. Respectul, afecțiunea și prietenia vor rămâne pentru totdeauna.
Acum prioritatea este să împărțim această afecțiune pentru bine și educația copiilor noștri astfel încât ei să crească într-un mediu stabil și sănătos.
Acestea fiind spuse, vă rugăm ca viața privată să fie respectată în această perioadă de mare schimbare. Sunt singurele cuvinte pe care noi le vom adresa pe acest subiect în public de acum înainte”, a fost mesajul transmis de cei doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sara Carbonero (@saracarbonero)

Povestea de dragoste a durat 11 ani

Iker Casillas și Sara Carbonero și-au făcut public relația la Campionatul Mondial din 2010. Atunci, portarul și-a sărutat iubita în direct după ce Spania devenise campioană mondială. Iker și Sara s-au căsătorit în martie 2016 și au împreună doi copii, pe Martin și pe Lucas.
Jurnaliștii din Spania scriau încă de la începutul lunii februarie că cei doi s-ar fi despărțit. Au fost văzuți împreună la mijlocul lunii februarie, atunci când Sara s-a externat după o nouă intervenție, după ce cancerul ovarian a recidivat. Operația a decurs însă foarte bine. Apoi, cei doi au fost surprinși luând masa în oraș împreună cu o prietenă. Nu au plecat însă amândoi. Jurnaliștii de la Lecturas au scris că fostul fotbalist și soția sa nu mai locuiau împreună de ceva vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: