Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Ce s-a întâmplat în familia Vioricăi Dăncilă, chiar de Sărbători. Abia acum s-a aflat

Incredibil! Ce s-a întâmplat în familia Vioricăi Dăncilă, chiar de Sărbători. Abia acum s-a aflat

viorica dăncilă

Viorica Dăncilă s-a dedicat mai mult familiei, după ce a părăsit scaunul de premier. Fosta șefă a Exercutivului are mai mult timp pentru viața personală.

Ea a dezvăluit că și-a ocupat timpul cu lucrurile de familie. Dăncilă mărturisit că, de Sărbători, chiar a gătit niște preparate tradiționale.

Fostul premier a mărturisit abia acum

Viorica Dăncilă se declară mai liniștită de când a scăpat de cele două funcții importante pe care le deținea. Lipsa presiunii se simte foarte clar și spune că îi este mult mai bine de când nu mai are crize de gestionat.

„Mai puțină presiune, mai puține probleme, crize de gestionat… Este o schimbare majoră. În momentul în care ești președinte de partid, în care conduci executivul, timpul rămas pentru viață personală este foarte scurt. Nu pot spune dacă este mai bine sau mai rău… Fiecare poziție ocupată presupune avantaje și dezavantaje”, a declarat Viorica Dăncilă, în fața jurnaliștilor, potrivit Digi 24.

Viorica Dăncilă susține că a „trebăluit” prin casă, ba mai mult de-atât a făcut și sarmale și alte bunătăți. „Produse tradiționale românești: sarmale, caltaboși, chiar cârnați am făcut. Am primit aprecieri din partea familiei.”, a adăugat fostul lider PSD.

Viorica Dăncilă a renunțat la coc. Schimbare de look pentru fostul premier

Întrebată de jurnaliști dacă îi lipsesc reflectoarele din lumea politică, Dăncilă a evitat să dea un răspuns concret. S-a rezumânt doar să declare că e momentul în care se ocupă mai mult de familie și mai puțin de politică.

„Nu contează ce-mi doresc eu, contează ce-și doresc oamenii și acest lucru se poate face prin vot. A fost o perioadă foarte grea, trebuie să recunosc. Indiferent de ceea ce vor spune alții, de câte minciuni se vor spune, voi spune întotdeauna adevărul.

A fost o perioadă de un an și nouă luni foarte grea, cu foarte multe crize de gestionat, în plan intern și extern și mă bucur că am reușit după această perioadă să ies cu fruntea sus și să mă uit în ochii oamenilor, pentru că nu am luat niciodată o decizie greșită”, a spus Viorica Dănilă marți.

Dăncilă a fost demisă în urma unei moțiuni

Viorica Dăncilă a fost demisă din funcție pe 10 octombrie 2019 în urma unei moțiuni de cenzură cu 238 de voturi. Aceasta a ocupat funcția de prim-ministru al României de la 29 ianuarie 2018 până la 4 noiembrie 2019. Este prima femeie din istoria României care a deținut această funcție.

Viorica Dăncilă a fost propusă pe 16 ianuarie 2018 de către PSD pentru funcția de prim-ministru, în urma demisiei prim-ministrului Mihai Tudose. Guvernul Viorica Dăncilă a primit votul de încredere al Parlamentului pe 29 ianuarie 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini