Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inel de logodnă vs. Verighetă: Care este diferența?

Inel de logodnă vs. Verighetă: Care este diferența?

Poate sună ca o întrebare simplă, dar care este diferența dintre o verighetă și un inel de logodnă? Ei bine, există diferențe destul de mari atât în ​​ceea ce privește aspectul, cât și simbolistica. Iată câteva diferențe cheie:

Ce reprezintă inelul de logodnă

Inelul de logodnă este de obicei un inel mai strălucitor, cu o piatră prețioasă mare, folosit pentru cererea în căsătorie. Acest inel este purtat ca simbol că ești logodit cu cineva, dar încă nu te-ai căsătorit. În mod tradițional, inelul de logodnă este purtat doar de femei, pe degetul inelar al mâinii stângi. Acesta este inelul care va accesoriza mâinile femeilor în multe din fotografiile de pe social media! #engaged

Ce este verigheta? Când se poartă

Verighetele sunt inelele tip bandă primite în cadrul ceremoniei de nuntă. Schimbul verighetelor servește ca o promisiune de-a lungul vieții între soți și sunt purtate în fiecare zi (acolo unde este posibil) atât de bărbați, cât și de femei. Verighetele sunt, de obicei, mai simpliste în design și nu au neapărat pietre prețioase. Adesea, cuplurile aleg să aibă modele de verighete similare – posibil din același metal. Femeile poartă inelele de nuntă și de logodnă pe același deget, de aceea este important ca cele două să se complimenteze reciproc.

În plus, când vine vorba despre materialul din care este realizat inelul, metalele mai dure sunt cele mai bune, deoarece verigheta trebuie să dureze o viață întreagă. Acesta este unul dintre motivele pentru care iubim Platina! Platina este cunoscută pentru duritatea extremă și pentru culoarea sa albă frumoasă care nu se estompează niciodată. Problema apare, însă, în cazul prețului foarte ridicat.

Pe de altă parte avem aurul. Cele mai populare trei nuanțe de aur sunt aurul galben, aurul alb și aurul roz. Mireasa mai tradițională va iubi aurul galben, în timp ce aurul roz este, în prezent, foarte trendy și popular. Inelele din aur alb sunt de obicei placate și, prin urmare, își pot pierde culoarea albă în timp.

Indiferent de metalul pe care îl alegi pentru verighetă, asigură-te că se potrivește cu inelul de logodnă! Un inel de argint și aur împreună pe același deget ar putea arăta puțin ciudat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: