Redactia.ro
Home » Sport » Islanda – România se joacă cu spectatori

Islanda – România se joacă cu spectatori

Nationala Romaniei, Mirel Rădoi

Cu 48 de ore înaintea meciului de baraj pentru EURO 2021, islandezii s-au răzgândit. Vor permite accesul fanilor în tribune.

În Islanda numărul de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus este în creștere, așa că autoritățile au decis închiderea stadioanelor. Cu două zile înaintea meciului Islanda – România din barajul pentru calificarea la Campionatul European, federția s-a răzgândit. Va permite unui număr de 350 de suporteri să intre pe stadionul, Laugardalsvöllur din Reykjavik.

”Nu este permisă prezența spectatorilor la evenimente sportive în interior. În aer liber, spectatorii de până la 100 de persoane în fiecare departament bine delimitat pot fi permise, cu condiția ca spectatorii să stea pe locuri numerotate înregistrate pe nume și să poarte o mască de față”, se stabilise inițial.

Tricolorii testați negativ la plecarea în Islanda

Toți jucătorii naționalei au făcut testele pentru coronavirus înaintea plecării în Islanda, iar rezultatele sunt negative. A existat un singur test pozitiv, al unei persoane din staff-ul auxiliar.

„Un membru al staff-ului auxiliar, cu rezultat negativ joia trecută, 1 octombrie, și rezultate negative la testările anterioare, a primit rezultat pozitiv la testul de ieri. Este asimptompatic, a intrat imediat în izolare și a ieșit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului. În cantonamentul de la Mogoșoaia măsurile de distanțare au fost respectate inclusiv la masă, iar fiecare membru al delegației a stat singur în cameră. Membrul staff-ului va fi retestat astăzi, pentru a evita situația unui caz fals pozitiv”, este comunicatul FRF.

Naționala României a plecat astăzi spre Islanda.

Lotul României pentru meciurile cu Islanda, Norvegia și Austria

Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 69/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)
Fundași: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 1/0), Cristi Manea (CFR Cluj, 10/1), Dragoș Grigore (Ludogorets/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 19/0), Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova, 6/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 0/0)
Mijlocași: Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 39/5), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 21/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 39/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 7/0), Gabriel Iancu (FC Viitorul Constanța, 1/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 24/4), Alexandru Mitriță (New York City FC/SUA, 11/2), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 11/0)
Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets/Bulgaria, 37/13), Denis Alibec (Astra, 12/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 16/7)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: