Redactia.ro
Home » Monden » JO a fost la un pas de moarte! Artista a scăpat ca prin minune!

JO a fost la un pas de moarte! Artista a scăpat ca prin minune!

JO a fost la un pas de moarte!

JO a fost la un pas de moarte! JO și-a șocat fanii cu declarațiile pe care le-a făcut în cadrul unei emisiuni de la un post de radio. Artista a povestit momentul în care trebuia să se urce la bordul unui avion, dar a renunțat la acesta în ultimele clipe, acesta prăbușinu-se ulterior. Cum a fost posibil?

JO a fost la un pas de moarte! Artista a scăpat ca prin minune!

JO a fost la un pas de moarte! JO este una dintre cele mai apreciate artiste din România, după ce a participat la X Factor. Deși noul an trebuia să vină cu surprize plăcute pentru toți, artista a avut parte de un șoc. Pentru JO, începutul lui 2021 trebuia să fie unul călduros și relaxant, dar lucrurile s-au schimbat radical. Invitată la Radio, JO a povestit despre cum a fost la un pas de moarte la începutul acestui an. Blondina a povestit că s-a pregătit să plece în vacanță în Bali, dar norocul ei a fost că în dimineața plecării, în timp ce își aștepta taxiul, a primit mesaj cu rezultatul testului COVID19.

Acesta era pozitiv, dar s-a dovedit a fi o eroare din partea sistemului. Cu toate astea, JO a fost nevoită să nu mai plece, iar după ce și-a refăcut testul, rezultatul a fost negativ, având un adevărat șoc. Totodată, cântăreața a aflat că zborul său ar fi dispărut de pe hartă, semn că s-a prăbușit. „Eram negativă, dar pur și simplu ceva nu m-a lăsat să plec acolo. Ideea e că zborul inițial pe care îl aveam pe 8, cu care trebuia noi să plecăm, zborul intern din Jakarta spre Bali, aveam zborul internațional până în Jakarta si apoi spre Bali. Zborul intern, din câte știm noi, ar fi dispărut de pe hartă, semn că s-a prăbușit. Ideea este că niu și dacă am pleca pe 30 sau pe 8, tot ar fi trebuit să stăm în carantină în Jakarta.”, a spus JO în direct.

JO a primit semne divine

JO a declarat că și-ar fi dorit să-și petreacă câteva zile pe plajele din Bali, departe de grijile din România. Artista a așteptat să plece cu prietenii într-una dintre cele mai frumoase locații din lume, dar câteva semne au determinat-o să nu plece. „Eu am fost și foarte încăpățânată în perioada aia, foarte mult voiam să plec și eu tot primeam semne de genul că nu trebuie să plec. Nu știu dacă neapărat din cauza acestei chestii cu avionul, dar pur și simplu poate era nevoie să mai stau pe aici. M-am încăpățânat și am tras foarte tare de mine să plec și de fiecare dată primeam înapoi semne. A fost ciudățel, dar parcă acum mi-am întărit mai mult convingerile și o să ascult de primul semn.”, a mai spus vedeta.

Ei bine, se pare că testul fals-pozitiv a salvat-o pe JO de la moarte, iar pentru asta vedeta este recunoascătoare că nu s-a urcat în avion și a evitat o tragedie imensă. Totodată, acest lucru a făcut-o pe blondină să fie mult mai pozitivă. Iar ideea unei vacanțe exotice rămâne valabilă, iar JO așteaptă cu nerăbdare să ajungă pe plajă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: