Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate! Artista nu mai are voie să vorbească

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate! Artista nu mai are voie să vorbească

GALERIE FOTO (5) Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate!

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate! Lidia Buble și-a îngrijorat fanii, după ce a făcut un anunț pe rețelele de socializare. Blondina trebuie să depășească o probleme de sănătate dificilă, motiv pentru care nu are voie să vorbească. Ce probleme are LIdia Buble?

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate! Artista nu mai are voie să vorbească

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate! Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, bucurându-i pe fani cu vocea ei unică. Cu toate astea, artista trece printr-o perioadă dificilă, mai degrabă trebuie să depășească o problemă de sănătate dificilă. Vedeta și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socialiare, după ce i-a anunțat că nu mai poate să mai vorbească. Ulterior, Lidia le-a spus internauților că de ceva vreme are niște dureri insuportabile de gât care s-au intensificat atât de tare încât abia mai poate bea apă! „M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. (…) Ca asta n-am avut niciodată…este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă”, le-a povestit Lidia fanilor săi.

După ce le-a cerut ajutorul fanilor săi în această privință, artista a decis să meargă la medic, iar situația se pare că nu este deloc bună. Potrivit acesteia, cadrele medicale i-au spus că facă pauză vocală pentru următoarele zile, ceea ce înseamnă că vedeta nu va mai vorbi deloc pentru a-și recupera vocea și să treacă peste problemele cu gâtul. Totodată, Lidia Buble a publicat în mediul online un videoclip în care nu vorbește deloc, dar în care a precizat că face injecții și ia antibiotice în următoarea perioadă. ”Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și vă îmbrățișez de nu vă vedeți!”, le-a mai spus Lidia Buble internauților.

Lidia Buble despre despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după o relație de cinci ani de zile, iar vestea a căzut ca un trăsnet peste apropiații cuplului. Artista și omul de televiziune au decis să o ia pe drumuri separate, chiar dacă aveau planuri mari de viitor. Deși nu-i place să vorbească despre viața personală, Lidia le-a răspuns tuturor curioșilor din mediul online. Artista a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, reușind să-și bucure fanii cu dezvălurile făcute.

Astfel, Lidia a precizat că Răzvan Simion este în continuare managerul ei, dar și omul care o susține cel mai mult în cariera sa. Întrebată dacă a suferit după despărțirea de prezentatorul Tv, Lidia a luat prin surprindere pe toată lumea cu răspunsul său. Cântăreața a declarat că nu a suferit nicio secundă după fosta relație, precizând că niciodată nu ia decizii de care nu este sigură. Astfel, blondina le-a închis gura tuturor celor care susțineau că Lidia și Răzvan se vor împăcat la un moment dat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: