Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, criticată de fani. Ce au observat internauții

Lidia Buble, criticată de fani. Ce au observat internauții

GALERIE FOTO (5) Lidia Buble, criticată de fani (1)

Lidia Buble, criticată de fani. Artista este apreciată de milioane de români, dar cu toate astea nu scapă de criticile unora. Internauții au criticat-o dur pe Lidia Buble, care nu sunt de acord cu silueta sa. Blondina ține foarte mult la imaginea sa, motiv pentru care a slăbit foarte mult în ultima perioadă.

Lidia Buble, criticată de fani. Ce au observat internauții

Lidia Buble, criticată de fani. Este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, dar aceasta a intrat în vizorul internauților după ce a postat o imagine cu ea extrem de sexy. Lidia Buble știe că nu se poate bucura mereu de toată aprecierea din partea celor care o urmăresc pe internet. Mai mult, blondina primește numeroase critici dure. Lidia s-a pozat stând în poziția orizontală, purtând doar un sutien portocaliu și o pereche de blugi foarte scurți, ieșind în evidență corpul perfect al artistei.

Cum este de așteptat, nu există numai cuvinte de laudă, astfel că Lidia s-a confruntat cu câteva reacții deloc pozitive, din partea urmăritorilor săi. „Zici că ești la radiografie, numai coaste”, „Mănâncă ceva”, au fost doar câteva dintre comentariile negative lăsate de fani la postarea vedetei.

Lidia Buble, criticată de fani

Nu a fost pentru prima dată când internauții o critică pe blondină. În urmă cu câteva zile, Lidia Buble a petrecut momente frumoase alături de sora sa, Estera pe care o laudă ori de câte ori are ocazia. Cele două surori și-au spus cuvinte de dragoste și s-au pozat în tot felul de ipostaze amuzante. Câteva persoane au blamat-o pe artistă pentru faptul că își complimentează sora prea mult. „O să sune ca și cum sunt obsedată de tine. Nu e ca și cum ăsta nu e adevărul. Ești superbă. Nu mă pot opri. (…) Știu că v-am disperat, am și primit câteva mesaje că deja exagerez, că-i spun în continuu …. îmi pare rău, dar nu pot să mă abțin”, le-a transmis Lidia Buble internauților.

Lidia Buble si sora sa, Estera

De ce a rupt relația Lidia Buble cu Adi Sînă?

În urmă cu mai bine de șapte ani, Lidia Buble era lansată în industria muzicală de Adi Sînă, soțul Ancăi Serea. Primele piese care au făcut-o celebră au fost ‘Noi simțim la fel’ sau ‘Kamelia’, acestea aflându-se în toate topurile muzicale din țară și străinătate. Anii au trecut, iar relația celor doi s-a schimbat radical. Această schimbare a venit după ce blondina l-a cunoscut pe Răzvan Simion.

Dacă la început, artista mergea la toate concertele însoțită de Adi Sînă, după ce a devenit iubita prezentatorului tv, acesta s-a ocupat de cariera sa, devenind managerul Lidiei. Cu toate că s-au despărțit în urmă cu un an, Răzvan și Lidia continuă să colaboreze pe plan profesional. ‘Muncim cu drag şi spor! El e domnul manager. Plătesc cu dragoste şi iubire. Oricum, banii se duc la el, îi strânge el…nu îmi place să mă încarc cu toate astea, el se pricepe mai bine decât mine şi aşa…Nu se pune problema, oricând am nevoie de ceva el e darnic. E foarte organizat din punctul acesta de vedere. Eu sunt foarte aerienă de obicei’, declara Lidia Buble în urmă cu câțiva ani. Se pare că ruptura dintre Lidia și Adi s-a produs în momentul în care artista a landat piesa‘Cămașa’ cu o altă casă de discuri și l-a exclus din planurile sale pe Adi Sînă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: