Redactia.ro
Home » Sport » Lukasz Gikiewicz e dat dispărut! ”Nu știm nimic despre el!”

Lukasz Gikiewicz e dat dispărut! ”Nu știm nimic despre el!”

Lukasz Gikiewicz e dat dispărut

Lukasz Gikiewicz e dat dispărut de la FCSB. Narcis Răducan a recunoscut că oficialii clubului nu știu nimic despre jucător. În urmă cu două săptămâni, Bogdan Argeș Vintilă spunea că nu mai are nevoie de serviciile jucătorului.

Antrenorul lui FCSB spunea chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova că nu mai are nevoie de atacantul de 31 de ani.

„Nu mai face parte din lotul cu care eu lucrez. Motivul este strict valoric”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă.

După anunțul lui Bogdan Argeș Vintilă, Lukasz Gikiewicz a dispărut pur și simplu și nimeni nu mai știe nimic despre el.

”Asta înseamnă că problema e la el. Nu a corespuns din punct de vedere fotbalistic. Ne-am îndeplinit toate condițiile contractuale. Avem documente că a primit o mașină. Antrenorul a decis să nu se antreneze cu primii 24 de jucători. Problema e că a dispărut efectiv. Are un program săptămânal la care nu a mai participat. Se poate ajunge la rezilierea contractului. Nu știm nimic despre el ”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Cine este Lukasz Gikiewicz

Se pare că atacantul a dat clubul în judecată. Lukasz Gikiewicz a venit la FCSB liber de contract după despărțirea de Hajer din Arabia Saudită, unde a jucat în 2019. A jucat patru meciuri la FCSB cu Astra, Voluntari şi Iaşi, plus cu Mlada Boleslav în preliminariile Europa League. Atacantul de 31 de ani a mai jucat la Omonia Nicosia, AEL Limassol, Levski Sofia, LKS Lodz, Slask Wroclaw și Al Faisaly. Cu ultima a și câștigat titlul în Iordania. Cu Slask Wroclaw a luat titlul în Polonia și Supercupa în 2012. Fratele său este portar. În acest moment, Lukasz Gikiewicz este cotat la 200.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Citește și: Dinamo – Voluntari 2-1! „Câini” au câștigat în inferioritate numerică

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: