Redactia.ro
Home » Știri » Mesaje, SMS-uri și felicitări de Paștele Catolic pentru apropiați și familie

Mesaje, SMS-uri și felicitări de Paștele Catolic pentru apropiați și familie

Mesaje, SMS-uri și felicitări de Paștele Catolic

Paștele Catolic din 2021 este foarte aproape, așa că toți cei care sunt de această religie trebuie să se pregătească din timp și să aibăî pregătite niște mesaje pe care le pot trimite celor dragi.

Paștele Catolic 2021. Ce mesaje poți să trimiți

Paștele Catolic va avea loc cu mult timp mai devreme decât cel ortodozx, și anume pe data de 25 aprilie 2021. Cel ortodox va avea loc pe 2 mai 2021.

Trebuie să fii pregătit pentru acest eveniment, care are loc în sânul familiei și să le transmiți mesaje și celor care sunt departe.

Sărbătorile pascale sunt despre a fi împreună cu familia, cu cei dragi nouă și trebuie să le arătăm afecțiunea noastră chiar dacă se află undeva departe.

Iată ce mesaje poți să le trimiți apropiaților, cu ocazia Sfintelor Paști.

Paștele Catolic 2021. Urări de făcut

Clopotele învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Paștele ne dăruiește veselie, Paștele ne oferă fericire. Paștele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului, Paștele ne copleșește cu o proaspătă iubire… Un Paște fericit și cele mai sincere urări de bine!

Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști, dar și a fiecărei zi din viață. Paște fericit și Hristos a Înviat!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!

Mesaje de Paștele Catolic 2021. Ce să le urezi celor dragi

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE!

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paste Fericit!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: