Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Bărbulescu a dus o luptă crâncenă cu leucemia. Cine l-a ajutat să treacă peste această perioadă cumplită

Mircea Bărbulescu a dus o luptă crâncenă cu leucemia. Cine l-a ajutat să treacă peste această perioadă cumplită

GALERIE FOTO (3) Mircea Bărbulescu a dus o luptă crâncenă cu leucemia.

Mircea Bărbulescu a dus o luptă crâncenă cu leucemia. Creatorul de modă român Mircea Bărbulescu a vorbit despre perioadă în care a aflat că suferă de leucemie și cum a reușit să treacă peste această perioadă critică. Designer-ul și-a pregătit costumul de înmormântare și nu a mâncat timp de șase zile.

Mircea Bărbulescu a dus o luptă crâncenă cu leucemia. Cine l-a ajutat să treacă peste această perioadă cumplită

Mircea Bărbulescu a dus o luptă crâncenă cu leucemia. Mircea Bărbulescu un creator de modă cunoscut la noi în țară a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre modul în care a aflat că are leucemie. Mircea Bărbulescu este cunoscut în showbiz-ul românesc ca fiind creator și critic de modă. În ultima perioadă, acesta a lipsit din lumina reflectoarelor, iar motivul este de-a dreptul cutremurător. Mircea a povestit pentru Antena Stars că în urmă cu câțiva ani a fost diagnosticat cu leucemie, iar celebrul designer s-a confruntat ani de zile cu un stadiu avansat a bolii. Mai exact, pe data de 15 octombrie 2015, Mircea Bărbuleascu a primit o veste cumplită. Din cauza unor pietre la rinichi, acesta a mers să se opereze, dar specialiștii i-au spus că este imposibil având în vedere de boala de care suferea.

Creatorul de modă nu a împărtășit vestea timp de o săptămână cu absolut nimeni, având nevoie de câteva zile pentru a se împăca cu ideea și de a găsi o soluție. Ce a urmat după a fost cumplit, dar cel mai greu moment a fost acela în care a trebuit să-și anunțe mama. „O săptămână am stat, aveam telefonul închis, nu am vrut să văd sau să vorbesc cu nimeni. Am vrut să văd dacă eu pot să discut și să mă împac cu ideea. Am vrut să fiu eu sigur că vreau să lupt pentru că am avut momente când am vrut să refuz tratamentul. […] Cel mai greu a fost să-i spun mamei mele. Venise sora mea la mine în vizită și mi-a zis „Cumva trebuie să îi spui”. Sora mea a fost prima persoană căreia i-am spus. Eram pe skype cu mama și în felul ăsta i-am spus.”, a mărturisit Mircea Bărbulescu.

Nu a mâncat timp de șase zile

Cea care i-a dar viață a fost persoana care l-a încurajat să nu renunțe la tratament deși a trecut prin clipe de coșmar, în care durerile erau insuportabile. Acesta a povestit că erau nopți în care nu dormea din cauza durerilor și nu mânca. „Aveam momente când cădeam și nu mai voiam tratamentul, mă simțeam extrem de rău și după care brusc îmi reveneam și ieșeam la plimbare. A fost cumplit, dar faptul că am fost extrem de pozitiv parcă nici nu m-a mai durut atât de tare. Aveam săptămâni în care nu dormeam. La un moment dat nu am dormit 10 zile. La un moment dat am adormit pe toaletă. Mă durea tot corpul și mă țineam de o bară în camera din spital și puneam capul. Fierul respectiv fiind rece simțeam că îmi alină durerea. Ațipeam 5 minute în picioare, mă durea tot corpul. Vomitam încontinuu. Nu am putut să mănânc 6 zile, am băut doar o sticlută de 500 de ml de apă.”, a mai spus Mircea Bărbulescu.

Dorința de a trăit l-a ajutat foarte mult pe creatorul de modă în lupta cu această boală cumplită. Totodată, acesta a avut și momente în care a crezut că finalul va fi unul dureros, cumpărându-și până și costumul de înmormântare. Mircea Bărbulescu a cheltuit 6.000 de euro pe hainele de priveghi, pe care, din fericire, acesta nu le-a purtat. În prezent, designer-ul se simte bine, după ce s-a tratat la o clinică din Franța. „Acum sunt bine, îmi fac analizele la două luni şi sunt sănătos. Tratamentul a durat un an, a fost în faza 2 din 5, am avut mai multe operaţii, iar acum sunt sănătos. O boală ca asta îţi schimbă viaţa. Cel mai important pentru familiile oamenilor bolnavi este să-i susţină”, a mai spus Mircea Barbulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: