Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, despre cum este viața cu trei copii. Cum i s-a schimbat viața prezentatoarei Tv

Mirela Vaida, despre cum este viața cu trei copii. Cum i s-a schimbat viața prezentatoarei Tv

GALERIE FOTO (5) Mirela Vaida, despre cum este viața cu trei copii.

Mirela Vaida, despre cum este viața cu trei copii. Mirela Vaida se poate considera o femeie norocoasă. Aceasta are o carieră de succes și o familie minunată și numeroasă. Viața prezentatoarei Tv s-a schimbat după ce a născut trei copii, și cu toate că nu mai este ca la început, ea și soțul acesteia încearcă să se bucure de fiecare moment alături de cei mici.

Mirela Vaida, despre cum este viața cu trei copii. Cum i s-a schimbat viața prezentatoarei Tv

Mirela Vaida, despre cum este viața cu trei copii. Mirela Vaida are o carieră de succes în televiziune, fiind prezentatoarea emisiunii de la Antena 1, Acces Direct. O fire puternică, Mirela încearcă în fiecare ediție a show-ului să fie obiectivă când vine vorba de cazuri sociale, ce implică viață copiilor. Cu toate că se străduiește, vedeta este sensibilă când vine vorba de copii, mai ales că aceasta are acasă trei copii. Mirela Vaida, despre cum este viața cu trei copii.

Prezentatoarea Tv este căsătorită cu Alexandru Vaida din 2009 și au împreună trei copii, o fată și doi băieți. Aceasta a recunoscut că viața celor doi s-a schimbat din momentul în care în viața lor a apărut primul lor copil, Carla. Mirela Vaida a declarat că cei mici pot fi cheia mariajului de durată pe care cei doi îl au. Vedeta a vorbit pentru Viva.ro, despre viața sa de familie. ” Soțul meu este un om foarte cerebral, foarte rațional, care vede ce se întâmplă în jurul nostru, care vede că aceşti copii au nevoie de noi. Crezând că avem nevoie de odihnă doar noi doi, am avut mici escapade, de un weekend, la munte, la mare sau într-un citybreak, şi ne-a fost atât de dor de ei, şi ne-am cam plictisit fără ei, încât ne-am dat seama că noi fără copii nu mai avem sens. Viața e goală fără copii, fără ei suntem incompleți şi ne-am întors rapid acasă. Nu există că nu mai ai viață de cuplu. Bine, nu mai eşti ca la început, dar e alt nivel de relație, de familie, nu putem compara lucrurile.”, a declarat Mirela Vaida.

Cum este viața Mirelei Vaida cu trei copii?

Mirela Vaida a recunoscut că viața cu trei copii nu este tocmai ușoară, dar este foarte plăcută. Cu toate că are o carieră solicitantă, vedeta nu are bonă sau o persoană care să o ajute cu curățenia în casă. Blondina se ocupî împreună cu soțul său de toate cele. Programul de la emisiune o ajută mult pe Mirela, deoarece lucrează doar câteva ore iar restul timpului și-l dedică copiilor săi. ”Am avut perioade în care nu am avut bonă, chiar acum suntem într-o perioadă în care nu avem nici bonă, nici soacră, nici ajutor în casă. Eu și soțul meu suntem cei care ne ocupăm de cei trei copii. Eu sunt cea care face mâncare, soțul meu cumpărăturile, cu toți copiii după el, el îi duce la grădi şi îi aduce, îl culcă pe cel mic, împreună facem curățenie, împreună tundem gazonul, plătim facturile. Împreună le organizăm pe toate, pentru că amândoi ne-am asumat că suntem părinții acestor trei copii şi nu trebuie să avem 100 de oameni pe lângă noi care să ne rezolve problemele„. a mai spus artista.

Mirela Vaida este o persoană credincioasă, motiv pentru care nu și-a scos niciodată verigheta de pe deget. Alexandru Vaida este director comercial la o companie și călătorește foarte mult, iar spre deosebire de soția sa, acesta este o persoană discretă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: