Redactia.ro
Home » TV » Mirela Vaida nu va prezenta luni Acces Direct. Care este motivul acestei decizii

Mirela Vaida nu va prezenta luni Acces Direct. Care este motivul acestei decizii

Mirela Vaida nu va prezenta luni Acces Direct

Mirela Vaida nu va prezenta luni Acces Direct. Surpriză mare pentru fanii emisiuni Acces Direct. Mirela Vaida i-a anunțat că nu va prezenta luni, spunând și motivul acestei decizii. Moderatoarea și-a justificat absența spunând că va avea filmări la „Te cunosc de undeva”.

Mirela Vaida nu va prezenta luni Acces Direct. Care este motivul acestei decizii

Mirela Vaida nu va prezenta luni Acces Direct. Fanii emisiunii Acces Direct au primit o veste neașteptată de la Mirela Vaida. Moderatoarea emisiunii a anunțat că nu va prezenta luni show-ul, pentru că va filma la „Te cunosc de undeva”.Mirela Vaida nu va prezenta luni Acces Direct.

La sfârșitul ediției, Mirela Vaida a anunțat că telespectatorii nu o vor mai vedea luni la Acces Direct. Dar vedeta i-a atenționat pe telespectatori că nu va lipsi mult, spunând că se va întoarce marți în rolul de moderatoare a emisiunii. Cu toate astea, Acces Direct va fi în direct în ediția de luni, chiar dacă aceasta nu va fi prezentă. „Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la „Te cunosc de undeva”, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Tot vineri, Mirela Vaida și-a anunțat fanii că un eveniment important a avut loc în viața sa. Aceasta i-a anunțat pe internauți că și-a lansat cel de-al doilea videoclio, fiind foarte mândră de realizarea sa. „Buna dimineata!!!! Dragi romani, dragi moldoveni, acum cateva minute am lansat cel de-al doilea videoclip de muzica populara! O „batuta” moldoveneasca autentica, impreuna cu @formatia_basarabia ! Sper sa va placa!!! Hai la joc!! Link in bio ⬆️ Zi minunata!! ❤️🤗💃”, a scris Mirela Vaida pe contul de Instagram.

De ce a renunțat Mirela Vaida la Vulpița și Viorel?

Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți după ce au apărut la Acces Direct, făcând publică povestea lor de viață. Cei doi au adus audiențe uriașe postului Antena 1, dar în vara lui 2020, producătorii au decis să încheie acest serial, trimițându-i pe aceștia acasă. În București, Vulpița și Viorel au stat într-un apartament închiriat de Antena 1,având chiar și un șofer la dispoziție. Odată ajunși la Vaslui, cei doi au revenit la traiul sărăcăcios, și din păcate nu au reușit să facă nimic cu banii strânși în Capitală, iar acest lucru a enervat-o la culme pe Mirela Vaida. “Nu meritaţi nimic. Dacã aţi stat un an la televizor şi nu v-aţi dat seama cã vi s-au oferit nişte şanse enorme, sã faceţi scoalã, sã vã luaţi permis auto, etc, sã câştigaţi nişte bani, dar aţi dat cu piciorul, atunci înseamnã cã sunteţi…fãrã cuvinte”, le-a spus moderatoarea Mirela Vaida.

De-a lungul emisiunilor în care cei doi au fost invitați, Mirela Vaida a fost aspru criticată pentru că a acceptat să le promoveze povestea încâlcită a celor doi. Deși a încercat să le explice telespectatorilor că ea își face treaba, fără să aibă vreo legătură cu aceștia, internauții au tot continuat să o acuze pe moderatoare. Reamintim că Emily Burghelea și-a dat demisia în direct după ce a spus că Vulpița este agresată fizic de Viorel, iar producția și Mirela Vaida ascund acest fapt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: