Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut de Mirela Vaida. În viața prezentatoarei tv a avut loc un eveniment important

Anunțul făcut de Mirela Vaida. În viața prezentatoarei tv a avut loc un eveniment important

GALERIE FOTO (5) Anunțul făcut de Mirela Vaida

Anunțul făcut de Mirela Vaida. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a făcut un anunț important pentru ea. Mirela Vaida a vorbit despre un eveniment unic din viața sa, iar fanii săi au fost bucuroși pentru ea. Vedeta a împărtășit marea bucurie cu urmăritorii săi.

Anunțul făcut de Mirela Vaida. În viața prezentatoarei tv a avut loc un eveniment important

Anunțul făcut de Mirela Vaida. Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, dar cu toate astea, puțini sunt cei care știu că vedeta este și o mare artistă. Blondina le-a dat o mare veste fanilor săi, care s-au bucurat foarte mult pentru ea. Anunțul făcut de Mirela Vaida.

Mai exact, Mirela Vaida a lansat cel de-al doilea videoclip de muzică populară, motiv pentru care este extrem de fericită. Aceasta a postat o fotografie cu ea în port popular pe Instagram, iar alături a publicat un mesaj ce descrie evenimentul important din cariera sa. ”Buna dimineata!!!! Dragi romani, dragi moldoveni, acum cateva minute am lansat cel de-al doilea videoclip de muzica populara! O „batuta” moldoveneasca autentica, impreuna cu @formatia_basarabia ! Sper sa va placa!!! Hai la joc!! Link in bio. Zi minunata!! #mirelavaida #joc #folclor #moldova #romania #autentic #formatiabasarabia #bate #toba #batuta”, a scris Mirela Vaida pe contul de Instagram.

La scurt timp, fanii vedetei au reacționat imediat, felicitând-o pentru acest pas din cariera sa. ”Felicitări !!!/ Frumusete! Esti o scumpa/ Felicitari/ Moldoveancaaa e adorabilă.. / Felicitări! Succes în continuare!/ Am ascultat melodia! E faina! Te pup, Mirela!/ Esti foarte frumoasă Mirela și esti o mamă devotată familiei tale. Felicitări și mult succes în viață./ Va urez multa sanatate si sa aveti emisiuni frumoase si mult succes in continuare.”, sunt numai câteva dintre mesajele frumoase primite de vedetă.

Cum a câștigat Mirela Vaida primii bani

Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit pentru Click.ro, despre pasiunea sa pentru muzică, dar și cum a câștigat primii bani din această meserie. Conform acesteia, a început să cânte la nunți și la evenimente private, iar în clasa a XII-a, a decis că este cazul să câștige primii săi bani din muzică. Astfel, Mirela Vaida ajunsese că câștige din patru cântări mai mult decât câștiga mama ei după o lună de muncă. ”Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavrig la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani. Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu.”, a declarat Vaida.

Vedeta se poate considera o femeie împlinită, având o carieră de succes și o familie minunată. Pe lângă talentul său artistic, Mirela Vaida este o mamă desăvârșită. Blondina are trei copii cu afaceristul Alexandru Vaida.Cei doi s-au căsătorit în 2009, iar de atunci trăiesc o poveste de dragoste frumoasă.Spre deosebire de Mirela, Alexandru nu dorește să apară la televizor, fiind o persoană mai retrasă.”El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta.„, a declarat Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: