Redactia.ro
Home » Stil de viață » Tocmai intrasem în casă și voiam să-mi pun haina în cuier când brusc am simțit un miros foarte cunoscut, unul pe care l-am admirat adesea pe coridoarele biroului. Nu a fost nevoie să îl recunosc, pentru că era parfumul folosit de colega mea de muncă, Angela. Când am intrat în cameră am rămas șocată de ce am găsit. Am divorțat a doua zi

Tocmai intrasem în casă și voiam să-mi pun haina în cuier când brusc am simțit un miros foarte cunoscut, unul pe care l-am admirat adesea pe coridoarele biroului. Nu a fost nevoie să îl recunosc, pentru că era parfumul folosit de colega mea de muncă, Angela. Când am intrat în cameră am rămas șocată de ce am găsit. Am divorțat a doua zi

Tocmai intrasem în casă și voiam să-mi pun haina în cuier când brusc am simțit un miros foarte cunoscut, unul pe care l-am admirat adesea pe coridoarele biroului. Nu a fost nevoie să îl recunosc, pentru că era parfumul folosit de colega mea de muncă, Angela. Când am intrat în cameră am rămas șocată de ce am găsit. Am divorțat a doua zi

Tocmai intrasem în casă și voiam să-mi pun haina în cuier când brusc am simțit un miros foarte cunoscut, unul pe care l-am admirat adesea pe coridoarele biroului. Nu a fost nevoie să îl recunosc, pentru că era parfumul folosit de colega mea de muncă, Angela. Când am intrat în cameră am rămas șocată de ce am găsit. Am divorțat a doua zi!

Tocmai intrasem în casă și voiam să-mi pun haina în cuier

Când am intrat în casă după o zi lungă de muncă, obosită și cu mintea plină de gânduri, primul lucru pe care mi l-am dorit a fost să mă eliberez de greutatea hainei și să mă relaxez. Mi-am îndreptat pașii spre cuierul din hol, pregătită să arunc în grabă haina pe umeraș, când mirosul mi-a lovit simțurile cu o forță uimitoare.

Brusc am simțit un miros foarte cunoscut

Era un parfum familiar, unul pe care l-am mirosit adesea pe coridoarele biroului. Nu a fost nevoie să îl recunosc, pentru că era parfumul folosit de colega mea de muncă, Angela. Un fior de neliniște mi-a străbătut trupul, dar am încercat să îmi reprime emoțiile. Poate că era doar o coincidență. Poate că mi-am amintit greșit mirosul.

 Când am intrat în cameră am rămas șocată de ce am găsit

Cu inima bătându-mi mai tare decât de obicei, am pășit hotărâtă în cameră, sperând să găsesc o explicație logică pentru prezența parfumului ei în locul meu. Dar când am deschis ușa, am fost lovită de o imagine care mi-a tăiat respirația.

Pe patul nostru matrimonial, am văzut-o pe Angela, înfășurată în lenjeria mea de pat, cu lacrimi pe obrajii ei. Alături de ea, soțul meu, cu privirea pătrunzătoare și mâinile întinse spre ea într-o încercare de consolare. Am simțit cum totul mi se prăbușește în jurul meu.

Cu fiecare bătaie a inimii mele, am realizat că trăiam un coșmar. Am părăsit în grabă camera, lăsându-i pe cei doi în spatele meu, neputând să-mi stăpânesc furia și durerea. În acel moment, toate iluziile mele despre căsnicia mea s-au spulberat în mii de bucăți. M-am simțit trădată, abandonată și pierdută.

Am divorțat a doua zi

A doua zi dimineață, am luat hotărârea de a pune capăt acestei suferințe. Am cerut divorțul. În ciuda durerii și a pierderii, am știut că era singura cale de urmat pentru a-mi recăpăta demnitatea și pentru a merge mai departe cu viața mea. A fost un moment de eliberare, dar și de tristețe profundă, un punct de cotitură care mi-a schimbat complet cursul vieții.

 

Sursa foto: freepik.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: