Redactia.ro
Home » Monden » Mischa Barton a ajuns de nerecunoscut! Actrița s-a schimbat radical

Mischa Barton a ajuns de nerecunoscut! Actrița s-a schimbat radical

GALERIE FOTO (10) Mischa Barton a ajuns de nerecunoscut!

Mischa Barton a ajuns de nerecunoscut! Misha Barton a cucerit inimile a milioane de adolescenți în urmă cu 20 de ani, dar acum, se pare că acele vremuri au apus! Actrița s-a schimbat foarte mult și nu mai arată ca în serialul ”The O.C.”. Susținătorii acesteia au rămas șocați de transformarea vedetei.

Mischa Barton a ajuns de nerecunoscut! Actrița s-a schimbat radical

Mischa Barton a ajuns de nerecunoscut! În urma cu mai bine de 20 de ani, Mischa Barton era considerata una dintre cele mai frumoase actrițe din lume. Dar vremurile în care cucerea inimile a milioane de oameni cu rolul interpretat în serialul ”The O.C.”, au apus. În prezent, celebra actriță, în vârstă de 35 de ani este complet schimbată și s-a retras din lumina reflectoarelor. În urmă cu un an, vedeta a fost fotografiată în timp ce se afla în fața locuinței sale din Los Angeles. Acesta a fost surprinsă când savura un pahar de vin, iar în imaginile publicate se poate observa că actrița s-a schimbat foarte mult. Dacă în urma cu câțiva ani Mischa avea un trup de zeiță, acum vedeta a căpătat câteva kilograme în plus, iar corpul ei unu mai este deloc suplu.

Mai mult, actrița apare extrem de abătută și îngândurată. Succesul Mischei a fost umbrit de problemele pe care aceasta le-a avut în ultimii ani. Aceasta a fost implicată într-un scandal cu droguri, ulterior fiind și condamnată la închisoare cu suspendare. Mai mult, aceasta a avut mari probleme cu greutatea, la un moment dat fiind suspectă că suferă de anorexie. Timp de câteva luni, Mischa a fost internată într-un spital de psihiatrie, deoarece medicii au considerat că este o persoană instabilă psihic și dezorientată.

Misha Barton a devenit cunoscută la vârsta de 12 ani, când a interpretat diferite locuri în piese de teatru și în filme mari. Până la vârsta de 13 ani, Mischa a apărut alături de Bruce William în „Al șaselea simt” și alături de Julia Roberts și Hugh Grant în „Nothing Hill”. În 2003, Mischa a cunoscut adevăratul succes, cu serialul The O.C, care a devenit extrem de apreciat.

Ce s-a întâmplat cu cariera actriței Mischa Barton

După ce a interpretat rolul fetiței bogată Marissa Coopeer în serialul The O.C., Mischa nu a mai apărut în lumina reflectoarelor. În 2015, Mischa a dat-o în judecată pe mama sa pentru că i-a cheltuit banii câștigați. Conform Business Insider, Barton crede că mama sa i-a luat o parte din salariul pe care l-a câștigat în urma personajului său, Marissa. În urma procesului, s-a dovedit că Nuala Barton ar fi convins-o pe fiica ei să părăsească conacul din Beverly Hills, deși actrița a folosit mulți bani pentru a amenaja locuința.

De asemenea, actrița a fost implicată într-un al proces. În 2019, aceasta urma să joace într-un film numit Promoved, dar a decis să părăsească proiectul. Așa că, scenaristul a dat-o în judecată pe Mischa Barton, cerându-i 300.000 de dolari. Conform unor surse, actrița nu i-a dat niciun ban acestuia. Ei bine, se pare că faima Mischei Barton s-a stins odată cu moartea personajului Marissa Cooper din serialul cu trei sezoane The O.C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: